Villa til salgs i Elviria

REDUSERT 300,000euro NÅ: 585 000euro

villa i elviria til salgskøkkenetelviria villa til salgsvilla reduserttrappestuensoverumsoverumsydvest utsiktbasdrumterrasseparking till tre biler

 

FÅ KONKURS_BOLIG LISTE HER!

UDSKRIV INFO! 

INNOVATIVE PROPERTY HAR NØKLERNE

SÅ KOM DIREKTE TIL OSS!

 

facebook

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

 

 

 

 

 

 

Fantastisk villa Marbella - Redusert

Villa till salgs Elviria Marbella

Dette er en fantastisk villa beliggende i Elviria i den østlige delen av Marbella. Elviria ligger mellom Marbella og Malaga og man har dermed lett tilgang til både Malaga by, Malaga flyplass, Fuengirola, Cabopino havn, Marbella by og Puerto Banus.
Villaen ligger perfekt til, hvis man er golfer, da den ligger i nærheten av både Los Monteros golf, Marbella golf club og Santa Clara golf.
Villaen er helt ny, ferdigsstilt i desember 2013! Villaen består av 4 soverom med mulighet til å bygge flere, 3 bad, stue med peis, kjøkken og garasje med plass til 4 biler. Villaen har 4 terrasser, så her kan man riktig få nyte det gode været på Costa del Sol. Hele boligen er gjennomført moderne med et tidløst design og bruk av kvalitetsvarer. Tomten er på litt over 1.000m2, som på det nåværende tidspunkt kun består av hage. Her er det selvfølgelig rikelig med plass til å sette inn et svømmebasseng.


Type: Villa
PRIS: €585.000
Soverom: 4
Bad: 3
Bebygget areal: 314m2
Terrasse: 30m2
Have/grunn: 1.056m2
Område: I nærheten av golf, havn, butikker, hav og by. Formidabel
Orientering: sydvest
Kategori: billig, luksus.

UDSKRIV INFO! 

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

 

get bank repossessions nueva andalucia

 

 

 

Eiendomm Costa del Sol

Innovative Property har mange års erfaring med salg av boliger på Costa del Sol området. Vi vil hjelpe deg gjennom hele kjøpsprosessen, og også i tiden etter at du har kjøpt bolig i Spania. Våre ansatte taler norsk, svensk, dansk, engelsk, fransk, nederlandsk og naturligvis også spansk. Vi kjenner alle de beste advokater og banker på Costa del Sol. hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Villa til salgs i Elviria

ene bolig costa del sol

Innovative Property Spain

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

Vi taler norsk

BED OM TVANGSALGS LISTEN HER!