Hvorfor velge oss!

1. Tilgang til å finne de beste eiendommene i Marbella og omegn.

 

2. Vi er åpne 7 dager i uken.

 

3. Vi snakker alle språk og vil garantert snakke ditt språk.

 

4. Tilgang til advokater som snakker ditt språk.

 

5. Hjelper til med lån og finansiering.

 

6. Henter gratis på flyplass.

 

7. Rabatt på ulike hoteller.

 

8. Mulighet for 3 netters gratis opphold.

 

 

 

Vi er spesialister til å finne de beste luksuriøse "distress" salg, eiendommer direkte fra banken i Marbella og på Costa del Sol.

megler costa del sol Vi snakker alle språk! Reduserte priser -Vi er eksperter i å finne de beste deals! Vårt team er alle multi-lingual og er dyktige å finne gode eiendommer og hus i Marbella. Vi jobber bare med de beste og vårt firma har også dyktige advokater vi samarbeider med.

Invest Marbella - Marbella property professionals Vi tilbyr full service med henting fra flyplass, NIE nummer og tilgang på de beste advokater.. in@inproperty-spain.com

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

Spar PENGER HER , SE LUKSUS EIENDOMMER!

 

 

 

 

Se gode kjøp her!

 

 

 

Møt vårt team

Gary Stevenson Gary har mange års erfaringer innen megling og boligbransjen på Costa del Sol.Over tiår har han opparbeidet et godt nettverk og samarbeider med advokater, banker og andre agenter som gir han adgang til å finne de beste eiendommene i området. Gary snakker spansk, engelsk, dansk, norsk og svensk. Etter mange års studier i Danmark sitter det danske språk godt inn under huden. Gary strekker seg veldig langt for sine kunder og gir alltid det "lille" ekstra.

Tel: 00 34 635545451 - - gs@bolig-int.dk

 

megler marbelladansk flagkarston hammershoj, from Denmark many years as an agent loves helping clients find the best deal, has lived on the coast for 15 years so knows it very well and also worked before in South Africa speaks Scandi languages and English

 

 

Marijke er en svensk/hollandsk mix med mange års erfaring på Costa del Sol. Marijke snakker svensk, engelsk, spansk og nederlansk. Hun er flink til å finne gode deals fra bankene. Hun har bodd i mange andre land i Europa, som Frankrike, Nederland og England. Bodd her på Solkysten i 14 år og kjenner kysten ut og inn.


Louise Fastighetsmäklare på Innovative Property bor på Solkusten i snart 10 år och kommer ursprungligen från Stockholm. Hon har magisterexamen i ekonomi och vidareutbildad till fastighetsmäklare. Louise Dahl har stor erfarenhet av livet på Solkusten och alla dess olika områden och kan ge Dig goda rekommendationer för att tillgodose dina preferenser. Hon har stor erfarenhet av försäljningar av fastigheter på Costa del Sol och pratar svenska, engelska och spanska flytande.

 

kim meglerdansk flag Anders har bodd på Costa del Sol i nesten 10 år og han nyter stadig varmen og den spanske kultur. Han snakker dansk, svensk, norsk og engelsk. Han elsker å møte nye mennesker og gir altid kunderne en god opplevelse. Dessuten klarer han alltid å vise de beste boliger på markedet.

 

swedish Kristina kommer fra Stockholm, men har flere års efaring som eindomsmegler på Costa del Sol og i Marbella. Kristina har jobbet med utleining og salg av boliger i Marbella og Puerto Banus.brit Isabella flyttet til Cabopino i begynnelsen av 2012. Isabella arbeider hardt for å finne presis det kunden leter etter og er flink med råd og tips når det gjelder boligkjøp i Spania. Isabelle snakker dansk, engelsk og kan kommunikere på norsk, svensk og spansk.
brit Fergus har mange års erfaring på Costa del Sol. Han har en avslappende personlighet, men han arbeider vedig hardrt for a finne de beste boliger til sine kunder.brit Eszter kommer oppinnelig fra Ungarn, i men har ogsa bodd flere år i England, Eszter er utadvendt og en veldig god kundebehandler, Eszter og så flytende spansk.
 

beatrizargentina Beatriz er en av våre fire listings personer som ansatt i Innovative Property. Hennes jobb handler om å finne billige boliger fra spanske eiere og spanske banker. Hun kommer opprinnelig fra Argentina, hvor hun jobbet som advokat. Beatriz har bodd i Spania siden 2002 og elsker den Andalusiske livsstil.


beatrizfrench Mike er opprinnelig fra Frankrike, men har reist i mange forskjellige land før han bosatte seg her på Costa del Sol. Mike har jobbet som eiendomsmelger her i noen år. Mike elsker den spanske livsstilen, det fantastiske været og lave levekostnader som Spania har å tilby.
Mike er en dynamisk, entusiastisk og positiv person som elsker å hjelpe folk.

 

facebook

 

 

Våre eksperter

Det er ikke bare viktig å finne gode boliger og gode priser på eiendommer i Marbella .Vi tilbyr full service fra ende til annen! Vi tilbyr gratis møter med advokater, gratis møter med banken, vi hjelper til med finansiering, henting av flyplass og booking av hoteller og visningsturer. Kontakt oss! Linker til andre sider: Köpa hus i spanien köpa hus Costa del Sol köpa lägenhet i marbella marbella property for sale marbella hus i spanien house for sale marbella köpa bostad på costa del sol bostad i spanien

Tvangsalgs Spesialister

santa clara golfKontakt oss nå på telefon eller email eller "face to face with skype":

Skype:

Phone:

 

innovative property marbella