Boliger i Marbella

Marbella er et av de viktigste turiststedene på Costa del Sol. Gjennom hele året er Marbella en internasjonal turistattraksjon, mest på grunn av sitt fantastiske mikroklima og sin suverene infrastruktur. Marbella befinner seg mellom byene Mijas Costa og Estepona, mellom Middelhavet og ved foten av Sierra Blanca fjellet, i den vestlige delen av Costa del Sol. Marbella er delt inn i tre ulike distrikter : Marbella øst, Marbella sentrum og Marbella vest.

Marbella øst består av Artola, Cabopino, Carib Playa, Costabella, Marbesa, Hacienda Las Chapas, Elviria, El Rosario, Los Monteros og Río Real. Dette området av kysten er kjent for sine flotte sandstrender, og regnes som en av de beste plassene av Costa del Sol med sine vakre og rolige boligområdene.

Marbella sentrum består av Gamlebyen av Marbella, Sierra Blanca og Golden Mile. I gamlebyen finner vi rester av de gamle bymurene, det mauriske slottet, dens berømte Plaza de Los Naranjos (Orange Square), rådhuset (bygget i 1568) og det vakre kapellet Santiago. Her er det en labyrint av små gater fylt med tapasbarer, restauranter og butikker. En annen kjent plass på torget ved Gamlebyen er La Alameda Park, som er fylt med eksotiske planter og trær. På vei ned fra denne plassen mot sør, finner vi Paseo Marítimo (Promenaden), som regnes som en av de vakreste promonader på kysten. Dette området av Marbella er mest populær blant lokale innbyggere.

Ovenfor sentrum av Marbella og Golden Mile, finner vi det urbane området Sierra Blanca, som ligger ved foten av La Concha fjellet. Dette eksklusive området er ekstremt populært på grunn av sin lave tetthet av boliger og nærhet til sentrum. Og på grunn av det faktum at de fleste eiendommene nyter en imponerende utsikt fra sin beliggenhet. Selv om man i dette området stort sett bare finner frittstående villaer, er det fortsatt noen få nye utbygginger i området hvor vi kan finne luksus rekkehus og komplekser med fantastiske leiligheter.

Man kan ikke snakke om Marbella sentrum, uten å nevne Golden Mile. The Golden Mile er kjent for å være hjemmet til noen av de mest imponerende og illustrerende hoteller i hele Marbella, The Marbella Club Hotel og Puente Romano Hotel regnes for å være hjemmet til noen av de mest eksklusive eiendommene på hele Costa del Sol, inkludert herskapshuset (hvite hus kopi)til den Saudi Arabiske kongefamilien.

I Marbella vest, finner vi Puerto Banús, Nueva Andalucia, San Pedro de Alcántara, Guadalmina Alta og Guadalmina Baja. Dette området er kjent for å være en lekeplass for (de rike)millionærer og for å ha den høyeste konsentrasjonen av topp kvalitets golfbaner i hele Europa. Området er også kjent for å ha noen av de mest eksklusive designerbutikker og for sitt glamorøse natteliv(uteliv).
Enten du vurderer å kjøpe en leilighet på stranden, en penthouse(takleilighet) med sjøutsikt, et rekkehus i et inngjerdet bolig kompleks, en luksusvilla for permanent opphold eller en byggetomt, Sur Estates, har det bredeste utvalget av kvalitets eiendommer til salgs i Marbella med noe for enhver smak og lommebok.
For mer informasjon om Marbella kan du besøke Turist nettsiden til Marbella by, kalt Marbella Exclusive.

Eiendommer til salgs i Marbella (Costa del Sol)
Leiligheter til salgs i Marbella (Costa del Sol)
Penthouseleiligheter til salgs i Marbella (Costa del Sol)

Områder i nærheten: Puerto Banus / Los Monteros / Rio Real / Golden Mile

Gjør en avtale med oss nå!
Tlf: (0034) 635 545 451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og har mange eiendommer som ikke er i databasen - FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!  

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

innovative property


Søk Marbella


Vier spesialister på tvangssalg og har tilgang til mange flere boliger fra banker enn andre meglerfirma

Vihar nøkler til mange tvangssalgsboliger, kom til oss direkte for en visning

 

Arkiv

 

Finansiering

Lån opp til 70%
Av de Ricardo Soriano, Marbella Tlf: (0034)952 77 28 98

nykredit marbella

Bare for nordmenn, svensker og dansker. Lån opp til 70 - 80%

Centro Plaza, Nueva Andalucia Tlf: (0034) 952 905 150


Mijas, Calahonda
Tlf: +34 952 939 820

Vi kan sende brosjyrer fra disse bankene med låneinformasjon i PDF-format

banks@inproperty-spain.com

Linker til andre sider:

kjøpe hus i Spania

kjøpe hus Costa del Sol

kjøpe leilighet i marbella

marbella

property for sale marbella

hus i spanien

house for sale marbella

köpa bostad på costa del sol

bostad i spanien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kjøpe villa marbella

 

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.