Kvalitetshus 8 minutter fra Puerto Banus

Pris Redusert

 

Vi har nøklene til alle disse leilighetene.

Kom direkte for å få den beste prisen.

Tlf: 00 34 635545451 - gs@for-sale-marbella.com

FÅ TVANGSSALG LISTEN HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

facebook like

 

 

PRIS 2007: 450,000 Euro

PRIS AUGUST 2015 KUN: 269000 EuroDette er et nydelig hus beliggende i et lukseriøst område med like hus og rekkehus.
Huset har en flott beliggenhet og har en alldeses nydelig utsikt. Huset må sees, da bildene ikke rettferdiggjør hvor flott det er i virkeligheten!

Huset består av tre soverom og tre bad. Lyst og trivelig. Det er bygget i meget høy kvalitet og i 2007 var slike hus vurdert til over € 400.000. Dette er en en virkelig bra investering. Da bildene ble tatt var hagen og plenen nettopp plantet, så i dag er hagen i perfekt stand.

Huset ligger sør/sørvestvendt, så her kan du nyte solen til solen går ned bak fjellene. Vi har fått ansvaret til å selge denne eiendommen fra et advokatkontor som jobber tett sammen med et konsulat. Huset er i fanstastisk stand og kan nesten beskrives som ny.

Dette området er fantastisk hvis du er interessert i motorsykkel- og vannsport. Kan nevne en negativ tingt: En må ha bil. Det går buss ned til Marbella, men bil anbefales.


fakta:

PRIS: € 269.000
SOVEROM: 3
BAD: 3
POOL: Felles, mulighet for å installere eget pool i hagen
UTSIKT: Hav, innsjø, fjell
UTEAREAL: Ca. 350m2
BOAREAL: Ca. 230m2

lokation (ikke addressen bare området)  

 

Samme eiendommer, men lavere forhandlede priser

Til forskjell fra våre konkurrenter, har Innovative Property vært representert på Costa del Sol i mange år, og i mange tilfeller har vi ikke høye kostnader ettersom vi selv EIER våre egne avdelingskontorer. Vi er ikke medlem i noen europeisk kjede og behøver derfor ikke å betale store beløp i provisjon til et meglerkontor i Stockholm eller en agent i Oslo eller London hver gang vi gjennomfører et salg. Dette gir oss en viss provisjonsfleksibilitet når vi forhandler med eiere, noe som ofte er en av de beste teknikkene for å oppnå en lavere pris. Mange megler som er baseret i nord europa har virkelig ingen boliger og har faktisk aldrig set og oplevede det de prover at selge og de har aldrig motes med alle de norske advokater og skandinaviske bank folk som bor og jobber i spania.

 

get bank repossessions nueva andalucia

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

Bolig i Spania - Marbella

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

vort kontor i Cabopino