Villa til salgs Marbella i Nueva Andalucia

Redusert & direkte fra Banken! SOLGT

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

 

Villa fra banken i Marbella området

Villa for salg i Nueva Andalucia Marbella.


Denne fantastiske innvesteringsmulighet er til salgs til mer en prisen av eiendommen, i dette området koster eiendommen mer enn villaene.

Denne eiendommen er fra banken og står nå tomt og klar for raskt kjøpsnares. Er du på jakt etter dyre villa til 1.5M€ men ikke vil bruke mye penger i Nueva Andalucia er dette villaene du bør se nærmere på.

De fleste villaer fra bankene vil trenge renovering her på Costa del Sol og denne villaen i nueva Andalucia vil trenge 100,000€ for å bli i tipp topp stand.

Fakta:


Pris: 495,000€
5 sovroom (2 bedrooms in basemnet)


Built Size:
350 M2


Grounds:
1010 M2


Area.
Las Brisas , Nueva Andalucia, Marbella, Costa del Sol

PRINT FAKTA OG BILDER!

get bank repossessions nueva andalucia

 

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

Villa Nueva Andalucia Marbella

Vi sammaerbeider med de beste advokatene og etter mange års erfaring vet hvilke banker vi skal anbefale og hvilke vi skal unnvïke.Business er basert på gode rykter og vi vil fortsette å ha et godt rykte slik vi opprettholder god kontakt med alle våre kunder. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Eksperter i bank salg - Spania

bolig costa del sol

Innovative Property Sl.har bygget opp et godt nettverk som vil hjelpe våre kunder med å finne de beste eiendommene på costa del sol.Vi vil sette deg i kontakt med de bested advokater som snakker ditt språk og vi setter deg også i kontakt med banker om du trenger finasiering. De beste og billigste boligene finner du med oss! Ring eller send oss email nu og vi svarer deg snarest. ,.

BED OM TVANGSALGS LISTEN HER! -------------Vi taler norsk