INVESTERINGS OBJEKT €325,000

Villa til ferdigstillelse Marbella

 

 

FÅ TVANGSSALG LISTEN HER!

facebook like

 

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

 

BOLIG TIL SALGS MARBELLA

Villa direkt fra banken
Villa i La Quinta til Salgs.

Villa til ferdigstillelse Marbella.

Pris: 325,000 € - Ferdigverdi: 1,1 Mill. Euro


Dette er en fantastisk investeringsmulighet i La Quinta. Et boligprosjekt til salgs som er nær ved å bli ferdig som faktisk er til salgs for prisen av en tomt i dagens marked. I den samme gaten er de fleste husene er verdsatt til mer enn 1,5 mill. euro.

Villaen er faktisk på tre etasjer, og har god utsikt selv om det er vanskelig å se på bildene. La Quinta er et topp område i Marbella og eiendommer til salgs i La Quinta er alltid etterspurt. Hvis du er ute etter en god villa i Nueva Andalucia eller i andre områder av Marbella bør du ta en nærmere titt på denne muligheten. Mange eldre hus til salgs i Marbella vil ofte ha lav takhøyde og være vanskelig å renovere og denne villaen kan lett tilpasses og ferdigstilles til en høy standard til en lavere kostnad enn ved å renovere en mindre eldre villa.

Hvis du er ute etter en villa til salgs i Marbella, så har vi normalt sett et meget godt utvalg av villaer og noen av de mest interessante mulighetene i La Quinta og resten av Marbella er ofte ikke oppført i vår database.

Fakta:
Pris: 325,000 €
4 soverom (2 soverom i underetasjen)
Byggareal: 350 M2
Tomt: 1010 M2
Område: La Quinta, Nueva Andalucia, Marbella, Costa del Sol

 

 

 

 

 

get bank repossessions nueva andalucia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOOK en avtale med oss nå

Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene.

FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

 

 

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

Hus i Spania - Marbella

We have the very best partners after many years expereince we know which lawyers or branches of a banks to avoid.. Are business is based on our reputation and we can not carry partners that make mistakes or annoy clients. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

bolig elviria costa del sol

Innovative Property Sl. Etter mange års erfaring har vi tilegnet oss de beste partnerne på Costa del Sol. Vi vet hvilke advokater og banker du bør unngå. Vår virksomhet er basert på
omdømmet vi har i markedet, og vi risikerer ikke bruke partnere som ikke gjør en god nok jobb.

Registrer deg å få vår liste over tvangssalg!

Vi taler norsk