Villa til salgs i Mijas Golf fra banken.

Pris: SOLGTeuro

villafra bankenmijas golfvilla til salgsbadrombad badrom 3kokkenhusindgang til husetplads til flere bilerstuen

 

Innovative Property Sl har mange objekter fra banker som vi ikke deles med andre megler.

FÅ KONKURS_BOLIG LISTE HER!

Tlf: 00 34 635545451 gs@for-sale-marbella.com

 

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

 

 

Store investeringspotensiale

 

Villa till salgs Mijas Golf

 

En bank, som vi i Innovative Property samarbeider tett med, har nettopp redusert prisen på en villa som ligger ved Mijas Golf på et stille og rolig området.
Prisen på denne villaen er nå lavere enn prisen på en grunn (land) på dette golfområdet. Dette gir store investeringspotensiale for den som vil renovere boligen.

Villaen har stått tom i 2-3 år på grunn av en rettsak, men er nå lagt ut for salg. Hagen er et villniss og villaen trenger oppgradering. Men baderommene er i god stand. Huset har en innkjørsel med plass til 10 biler, perfekt til å invitere venner over til en grillfest. Villaen har overdekket garasje med plass til to biler. Garasjen har ikke dør. Villaen har 5 soverom og 3 bad.

 

området  

 

skriv ut pdf

Kontakte oss direkte for en visning!

gs@for-sale-marbella.com

Tlf: 00 34 635545451

 

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 


 

get bank repossessions nueva andalucia

 

 

 

Costa del Sol Hus fra banken

Innovative Property har mange års erfaring med salg av boliger på Costa del Sol området. Vi vil hjelpe deg gjennom hele kjøpsprosessen, og også i tiden etter at du har kjøpt bolig i Spania. Våre ansatte taler norsk, svensk, dansk, engelsk, fransk, nederlandsk og naturligvis også spansk. Vi kjenner alle de beste advokater og banker på Costa del Sol. hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Hus i Mijas Golf

ene bolig costa del sol

Innovative Property Spain

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

Vi taler norsk

BED OM TVANGSALGS LISTEN HER!