Ny ekslusiv villa

Mijas - svært nær Fuengirola

utsikt

Kontakte oss! gs@for-sale-marbella.com - Tlf: 00 34 635545451 

får hotte boliger fra costa del sol på email

facebook like

 

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

Reducert Pris: 595,000EuroNy renoveret villa redusert i pris.

Mijas / Fuengirola

En alldeles nydelig, nylig renovert villa som ligger i det lavere området i Mijas, rett bak Fuengirola, Costa del Sol. Boligen har en fantastisk utsikt over kysten og byen Fuengirola. Den åpne planløsningen gir en masse ekstra lys in i boligen. Dette er en utrolig bra pris til å være en så moderne villa og eiendommen er bygget kun med kvalitetsprodukter, ref vinduer, kjøkken etc. Villaen ligger i et meget bra område med samme type boliger og et veldig internasjonalt boligstrøk.
Det tar bare en kort kjøretur på ca 4 minutter fra boligen til byen Fuengirola som har flotte strender, mange restauranter og butikker og ikke minst den berømte Paseo Maritimo (sjøpromenaden). 
Det tar ca. 20 minutter å kjøre fra Malaga flyplass til  Fuengirola og Mijas.
Vi har nøkler til denne modern villaen og er den offisielle eiendomsmegleren

Er en på jakt etter villaer på Costa del Sol, så må en absolutt se disse!
Kontakt oss for visning: gs@for-sale-marbella.com Tlf. 00 34 635 545 451. n

Download eller lese våre kjøpere guide her!fakta:

Boligtype: Villa

Soverom: 4

Bad: 3

Areal: Ca. 200m2

Terrasseareal: Ca. 150m2

Grund: 1200m2 +

PRIS: € 595.000

 

 

skriv ut information

 

 

 

 

 

 

fastighetsmaklare

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

 

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

Bolig i Mijas og Fuengirola

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

Vi har veldig gode forbindelser med profesjonelle firma som kan hjelpe våre kunder med  juridiske saker og finne de beste finaniseringstilbud. Ved siden av å finne den beste boligen til den beste prisen, så kan vi sette deg i kontakt med dyktige advokater og banker som snakker ditt språk og kan hjelpe med undertegning av kontrakt (skjøte) og finansiering. Download eller lese våre kjøpere guide her!

vort kontor i Cabopino