Villa på tvangssalg nær Marbella

2011:1.1Million Nu: 520000euro

Redusert & direct fra banken!

bolig fra banken spaniavilla fra bank marbellaeiendomm marbellaeiendomm spaniaeiendomm costa del solbolig costa del solboliger i spanieneiendomm i spania

HENT TVANGSSALGS LISTEN HER!

facebook like

Følg oss på facebook

 

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

 

Villa 10 minutter fra Puerto Banus

 

Villa overtatt av banken til en virkelig god pris for dette området. Det vil være vanskelig å finne en slik eiendom i dette området eller på den andre siden av Marbella for noe i nærheten av denne prisen. Noe arbeid må gjøres, men hovedsaklig i hagen som har stått forlatt i to år.
Denne villaen har utsikt over Los Arqueros Golf og er bare 8 minutter utenfor Puerto Banus i Marbella. Lignende villaer i dette området er fortsatt til salgs for rundt to ganger prisen, og dette er en av de beste tilbudene blant bankovertagelser tilgjengelig i denne prisklassen.
Villaen har ettermiddagssol, beige marmor gulv over det hele og air condition. Benahavis er en av Spanias mest eksklusive områder, selv om det ikke er så godt kjent som Marbella og Puerto Banus. Gjennomsnittlig formue blant innbyggere i Benahavis er en av de høyeste i Spania. Villaen ligger midt mellom Puerto Banus og landsbyen Benahavis rundt 8 minutter fra hver.


 

Type Til Salgs
Antall rom 5
Antall bad 3
Status
GOOD CONDITION
Kvadratmeter 310
Kvadratmeter (total) 1000
Antall etasjer 3

 

Vi taler Norsk!

Tlf: 00 34 635545451 - gs@for-sale-marbella.com

 

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

get bank repossessions nueva andalucia

 

Hus til salgs Spania i Marbella

Direkt fra banken

We have the very best partners after many years expereince we know which lawyers or branches of a banks to avoid.. Are business is based on our reputation and we can not carry partners that make mistakes or annoy clients. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgivning fra Eksperter

bolig costa del sol

Innovative Property Spain

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

REGISTER & GET OUR NEW BANK REPOSSESSION LIST HERE!