Villa til salgs i Marbella

REDUSERT NÅ: 485 000euro

villavilla marbella til salgsvilla rio real marbellavilla i rio real til salgshus rio real marbellaparkingstuensoverombadromsoverom

 

FÅ KONKURS_BOLIG LISTE HER!

 

facebook

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

 

 

Fantastisk villa Marbella - Rio Real

Villa till salgs tæt vved Rio Real Marbella

 

Villaen har 4 soverom, hvor masterbedroom dekker hele øveste  etasje med ensuite baderom. 
Stor takhøyde i stuen med en koselig peis som gir god stemning og varme. Aircondition i hele boligen og trebjelker i taket. Fra stuen har man direkte adgang til terrassen, hvor det er et stort svømmebasseng og hage.
Denne fantastiske villaen ligger i Lomas del Pozuelo i Rio Real, bare 5 minutter kjøretur fra Marbella sentrum. Villaen er både sør, øst og vest vendt. Hvert rom, også hagen, har en fantastisk utsikt over Marbella, Puerto Banus, faktisk utsikt helt til Afrika. Terassen er både åpen, så man kan få mye sol, men har også en overdekket del, som man kan bruke til avslapning, solbading og grill.
Villaen har marmorgulv i alle rom med gulvvarme og aircondition. Kjøkkenet er laget i beste kvalitet og har eget vinskap. Villaen har også et gjesterom, som med fordel kan benyttes til gjester eller ansatte.
Villaen har en perfekt beliggenhet og behøver bare litt renovering og litt maling. Denne villaen er verdt et besøk!
Type: Villa
PRIS: €488.000
Soverom: 4
Bad: 3
Bebygget areal: 314m2
Terrasse: 30m2
Have/grunn: 600m2
Område: I nærheten av golf, havn, butikker, hav og by.
Orientering: sydvest


KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

get bank repossessions nueva andalucia

 

 

 

Villa på Costa del Sol

Innovative Property har mange års erfaring med salg av boliger på Costa del Sol området. Vi vil hjelpe deg gjennom hele kjøpsprosessen, og også i tiden etter at du har kjøpt bolig i Spania. Våre ansatte taler norsk, svensk, dansk, engelsk, fransk, nederlandsk og naturligvis også spansk. Vi kjenner alle de beste advokater og banker på Costa del Sol. hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Villa i Marbella til salgs

ene bolig costa del sol

Innovative Property Spain

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon og fra banker.

Vi taler norsk

BED OM TVANGSALGS LISTEN HER!