Fantastisk villa i Marbella Vest.

Redusert - Nå: 750000euro

villa i marbella til salgsvilla marbellakitchen i villavilla costa del solsoveromspisestuesoverom 2badbad 2sovrom i villasoverompoolenrom i villapoolenvillasauna i huset

Innovative Property har flere villas i Marbella kontakt oss!

gs@for-sale-marbella.com Tlf: 00 34 635545451

TVANGSSALG SALGS LIST HER!

Følg oss på facebook like oss og følg oss

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

FANTASTISK PRIS

NEDSATT fra 1,1 mill Euros til 750.000Euros

 

Villa til salgs i Marbella.

En fantastisk villa beliggende i den vestlige delen av Marbella. Den er blitt satt ned fra €1,1 mill til KUN € 750.000 for et rask salg!
Villaen er opprinnelig kjøpt som en investering, men har aldri vart bebodd.
1. etasje består av et stor og flott inngangsparti, en stor stue med høyt under taket, spisestue, et stort soverom med bad og innebygde skap, samt et moderne og luftig kjøkken.
2. etasje består av master soverom med ensuite bad og to til soverom, bad og et stort åpent rom som leder didrekte ud til terrasse.
Kjelleren har fire rom, bad og garasje. Det er mulighet for utvidelse av kjeller, da den har plass til flere biler.
Foran villaen er det et stort og vedlikeholdt grøntareal omringet av en høy hekk, derav inget innsyn. Bakhagen er stor og solrik, lett å vedlikeholde og har et stort svømmebasseng.
Villaen er bygget i høyeste kvalitet med de beste materialer. Boligen er ideel som helårsbolig til en familie eller som et sommerhus, for dem som søker et rolig område, men allikevel har gåavstand til shopping, restuaranter etc. 

Få minutters gåavstand fra boligen ligger en golfbane med klubbhus og restaurant.

FAKTA:
Pris: €750.000 (bud fra €198.900)
Opprinnelig pris: Over €11000000
Areal:
400m2 - pluss
Terrasse og hage:
Ca. 840m2
Soverom:
5
Bad: 4
Parkering:
Ja
Avstand til flyplass: Ca 35 minutter

 

 

 

 


 

 

 

 

Mange av våre beste objekter kommer ikke på databasen og kan ikke sees med andre meglere. Bed om et nyhetsbrev og tvangssalgsliste her!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

get bank repossessions nueva andalucia

 

Villa Marbella Vest.

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Costa del Sol - Vi taler norsk

bolig costa del sol

Innovative Property Sl. have built up a good selection of experts that can help our clients remove legal doubts and find the best finance deals. Apart from finding you the best property deals we can help put you in touch with top lawyers and banks that speak your language and can help with conveyancing and finance,.

REGISTER & GET OUR NEW BANK REPOSSESSION LIST HERE!