Villa til salgs fra banken

REDUSERT 300,000euro NÅ: 549000euro

villa fra bankenvilla costa del sol til salgsenebolig costa del solkøkkensoveromutsiktsoverum villa marbellautsikt fra terassanbadvillagrundetageterrassen villa udefrahus marbella

 

FÅ KONKURS_BOLIG LISTE HER!

UDSKRIV INFO! 

INNOVATIVE PROPERTY HAR NØKLERNE

SÅ KOM DIREKTE TIL OSS!

 

facebook

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

 

 

Fantastisk villa Marbella - Redusert

Villa till salgs Marbella Costa del Sol


Beskrivelse: En fantastisk mulighet til å tilegne seg en relativt ny villa til en brøkdel av normal verdi. Denne 5 roms villaen er i veldig god stand  og klar til å flytte rett inn i! Hagen har vært stemoderlig behandlet i over lengre tid og venter bare på at noen skal komme og rydde opp!
De fleste av villaene i denne lille urbanisasjonen er solgt for over Euro 1mill, så dette er en virkelig god investering.
Villaen har fem soverom og fire bad fordelt over tre nivåer, med en
walkin garderobe på øverste nivå. Kjøkkenet synes splitter nytt og marmorgulv, dører og vinduer er som nye. Villaen er på 309m2 med 120m” terasse, hvor man har en fantastsk utsikt både til golf og fjell.
Villaen er rundt 10 minutters kjøring fra Puerto Banus. Puerto Banus er kjent for sin flotte havn med lukseriøse yachter, dyre biler, designer butikker, flotte restauranter og barer.
Villaen har en alldeles flott utsikt over Los Arqueros golfbane, som er en av Costa del Sols beste golfbaner. Golfbanen har både utfordringer for nye golfere, men også for de profesjonelle. Villaen har også utsikt til de vakre fjellene i Benahavis.
Få minutter fra villaen finner man Benahavis, som er en hyggelig liten landsby. Den har klart å beholde sin spanske sjarm, med hvitkalkete hus og små gater.

Prisen på villaen er blitt kraftig redusert av banken for et raskt salg. Hvis denne villaen hadde hatt vann i bassenget, ville den trolig blitt verdsatt for Euro 300.000 mer.

UDSKRIV INFO! 

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

get bank repossessions nueva andalucia

 

 

 

Eiendomm Costa del Sol

Innovative Property har mange års erfaring med salg av boliger på Costa del Sol området. Vi vil hjelpe deg gjennom hele kjøpsprosessen, og også i tiden etter at du har kjøpt bolig i Spania. Våre ansatte taler norsk, svensk, dansk, engelsk, fransk, nederlandsk og naturligvis også spansk. Vi kjenner alle de beste advokater og banker på Costa del Sol. hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Villa til salgs Marbella

ene bolig costa del sol

Innovative Property Spain

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

Vi taler norsk

BED OM TVANGSALGS LISTEN HER!