Nydelig og stor villa
Nueva Andalucía

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har også mange objekter fra banker som IKKE DELES

med andre megler kom direkte og spar penge!  

Tlf: 00 34 635545451 - gs@for-sale-marbella.com

TVANGSSALG SALGS LIST HER!

Følg oss på facebook like oss og følg oss

 

 

 

Frittstående Villa Soverom: 4 Bad: 4 Boareal: 500 m² Terrasse: 100 m² Hage: 1,050 m²

Pris. 1,200,000 euro

Leiligheter til salgs i Marbella

Beskrivelse: Nydelig og stor villa; modern design kombinert med utsøkt trematerial og detaljer i stein fra Ronda. I. etasje består av en stor og luftig stue med utgang til en stor overbygd terrasse, stort kjøkken med spisestue og stue med peis, 1 soverom og 1 bad, som kan brukes til gjesterom.

Boligen har både heis og trapp opp til 2. etasje som inneholder master soverom, walk-in-closet og en-suite baderom. Det er en utvendig trapp som fører ned til hagen og svømmebassenget. Det er også en gjesteleilighet med egen inngang som består av stue, soverom, kjøkken, bad og terrasse. Villaen har garasje til to biler og det er også tilrettelagt for hjemmekino. I tillegg er det en liten leilighet for ansatte som har stue, kjøkken (ikke ferdigstilt), soverom og bad. Det finnes også et stort rom som kan f.eks bli til et treningsrom.

Hagen er nydelig beplantet og har svømmebasseng med dekke og tilrettelagt for oppvarmet vann og en liten sjarmerende dam.

Nueva Andalucia, også kjent som Golfdalen, er lokalisert rett ved den kjente jetset havnen Puerto Banus. Det er et veldig populært område her på Costa del Sol. Her har man flere golfbaner, International skole, shopping sentre, barer, restauranter, supermarked og banker.

fakta

Pool: Privat Svømmebasseng
Utsikt: Hage, Svømmebasseng

lokation  

 

Partnere / Norske Advokater

Cramer Advokater Fuengirola

Agnete Dale advokat Marbella

vogtadvokater

 

 


 

Mange av våre beste objekter kommer ikke på databasen og kan ikke sees med andre meglere.


Bed om et nyhetsbrev og tvangssalgsliste her!

 

 

 

 

 

get bank repossessions nueva andalucia

 

Tvangssalgs Specialister

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Megler Costa del Sol - Vi taler norsk

bolig costa del sol

Innovative Property Sl. have built up a good selection of experts that can help our clients remove legal doubts and find the best finance deals. Apart from finding you the best property deals we can help put you in touch with top lawyers and banks that speak your language and can help with conveyancing and finance,.

REGISTER & GET OUR NEW BANK REPOSSESSION LIST HERE!