Villa til salgs Dødsbo

Skal selges hurtigt!

el madronalel madronalvilla i el madronalutsiktstuenterrassenterrassesoveromvilla med utsiktsoverom tosoveromindgangvilla

Innovative Property er tvangssalgs specialister og har bolig objekter

som andre mægler ikke har. Kontakte os direkte og spar penge!

 

BED OM TVANGSSALGS LISTEN HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

 

Hastesalg - Villa i Marbella Spania

KOM MED ET BUD!

 Villa i Spania til salgs
Dette er en super mulighet til å få en fot innenfor i et av Marbellas beste områder. Denne villaen er et dødsbo og skal selges hurtigst mulig. Boligen står tom og eieren er derfor åpen for alle bud. Boligen ble bygget for ca. 30 år siden og de danske eierne hadde derfor den beste muligheten til å velge en forhøyet tomt i El Madronal til denne fantastiske villaen. Villaen er sydvendt og har en fantastisk havutsikt med svømmebasseng og hage. Villaen behøver dog et nytt kjøkken og villaen trenger et malingsstrøk utvendig.De fleste kjøpere vil sikkert også velge å renovere baderom og garasje.   


El Madronal ligger i utkanten av Marbella og har lett tilgang fra Puerto Banus. Det ligger bare 5 minutter fra kysten  og rett før La Zagaleta.Villaen ligger i et lukket område med villaer, hvor mange av nabohusene blir solgt for mer enn 2 millioner euro. Hvis du leter etter ro og fred i et rolig område med villaer i en av de bedre områdene av Marbella og du ikke har noe imot litt oppussing; ja da er denne villaen en fantastisk investeringsmulighet.


Type: Villa
Prisen: Vi skal give et bud over 600,000€ under 1M€
Pris: Bud over......, under


Soveværelser: 5 - 6 Soverom


Badeværelser: 4 Bad


Orientering: syd


Stand: skal renoveres lidt

Standard: må renoveres noe
Pool: Ja


Udsigt: havet  Utsikt

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

get bank repossessions nueva andalucia

 

 

Tvangssalgs Eksperter

We have the very best partners after many years expereince we know which lawyers or branches of a banks to avoid.. Are business is based on our reputation and we can not carry partners that make mistakes or annoy clients. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Enebolig til salgs Marbella

bolig costa del sol

Innovative Property Spain

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

Vi taler norsk

REGISTER & GET OUR NEW BANK REPOSSESSION LIST HERE!