Villa til salgs i Benalmadena

Dødsbo - Kom med bud!

 

Vi har nøklene til dette huset.

Kom direkte for å få den beste prisen.  

gs@for-sale-marbella.com - Tlf: 00 34 635545451 

FÅ TVANGSSALG LISTEN HER!

facebook like

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

Villa til salgs i Benalmadena

Med tre soverom og havutsikt
Villa i Benalmadena

Vi har fått inn en villa fra et advokatfirma som jobber tett med et skandinavisk konsulat. Verdien på denne villaen er blitt evaluert til over € 425.000 og vi vil formidle bud til arvingene av denne villaen på over € 240.000.

Dette er en stor mulighet til å få kjøpt en villa til nesten halve pris av selve verdien av boligen.

Vi i Innovative Property brukes som takstmann for flere advokatfirma her på kysten og jobber også i tett samarbeid med Skandinaviske konsulat. Dette gir oss sjansen til å evaluerere eiendommer før de blir lagt ut til salgs på det ”åpne markedet”. Når det gjelder dødsbo hender det ofte at arvingene ikke har interesse av eiendom i et annet land og trenger kontanter raskt pga betaling av skatt og utgifter. Noen ganger kan disse salg (dødsbo) ta noe lengre tid enn vanlig.

Denne 3 soveroms villaen har en fantastisk havutsikt, nydelig hage og er innflyttingsklar, selv om noen kjøpere nok kan ønske å gjøre noen endringer. Villaen er inngjerdet og ligger i et etablert strøk. Huset har en fin innkjørsel med garasje.

PRIS: Bud ønskes!
(Evaluert til € 425.00. Bud over € 280.00 vil bli formidlet til arvingene.)fakta:

Boligtype: Leiligheter og penthouse

Soverom: 2 & 3

Bad: 2 & 3

Areal: Ca. 110m2 til 300m2

Terrasseareal: Ca. 51m2 - 150m2

PRISER FRA: € 284.000

Samme eiendommer, men lavere forhandlede priser

Til forskjell fra våre konkurrenter, har Innovative Property vært representert på Costa del Sol i mange år, og i mange tilfeller har vi ikke høye kostnader ettersom vi selv EIER våre egne avdelingskontorer. Vi er ikke medlem i noen europeisk kjede og behøver derfor ikke å betale store beløp i provisjon til et meglerkontor i Stockholm eller en agent i Oslo eller London hver gang vi gjennomfører et salg. Dette gir oss en viss provisjonsfleksibilitet når vi forhandler med eiere, noe som ofte er en av de beste teknikkene for å oppnå en lavere pris. Mange megler som er baseret i nord europa har virkelig ingen boliger og har faktisk aldrig set og oplevede det de prover at selge og de har aldrig motes med alle de norske advokater og skandinaviske bank folk som bor og jobber i spania.

 

get bank repossessions nueva andalucia

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

Bolig i Spania - Benalmadena

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

vort kontor i Cabopino