Utrolig flott development ved Estepona med alldeles nydelig havutsikt:

Priser fra: €450.000 Euros

 

 

 

Priser fra: €450.000 Euros

Idylliske omgivelser, kun 5 minutter fra sentrum av Estepona. Leilighetene er bygget i moderne design, med de beste materialer og topp håndverk.

Fantastisk development med moderne design leiligheter rett ved stranden. En sjelden andledning å finne slike boliger så nært strand og bare minutter utenfor Estepona. Komplekset består av 70 luksuriøse leiligheter. Boligene vil ha store åpne oppholdsrom og god størrelse terrasser og alle vil nyte veldig god havutsikt. Leilighetene skal bygges i meget høy standard med gulvvarme, isolering og gulv til tak vinduer.

Komplekset vil ha vakre felleshager, et treningsstudio og spaområde og vil være et fullt inngjerdet kompleks.

For mer informasjon om dette og andre interessante prosjekter på Costa del Sol, send oss en epost og vi sender deg en link til alle de beste development. .


NØKKELFAKTA
PRISER FRA: € 485.000
Utsikt: Hav og basseng
Avstand til stranden: 5 minutters gåavstand.
Avstand til flyplass: 40 minutter.
Fasiliteter: Basseng, spa, treningsstudio, paddeltennis.

hent tvangssalgs lister

 

 

 

 

 

 

For å få mere informasjon ring:

Tel: 00 34 635545451

Email adresse: gs@for-sale-marbella.com

 

 

Lav en avtale!

Vi er åpne 7 dager i uken

Vi samarbeider med de beste og de dyktigste advokatene her på solkysten. Vi kan sette deg i kontakt med flere ulike banker og vil arrangere et møte for deg. Våres rykte og image betyr alt for oss og vi vil bruke våre profesjonelle medarbeidere til å veilede og hjelpe deg med å finne den rette boligen for deg. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Hus i Spania - Hus i Marbella

hus i marbellaInnovative Property Spain

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

innovative property