Penthouse med stor terrasse

Fuengirola

gs@for-sale-marbella.com - Tlf: 00 34 635545451 

faa bra objekter på email

facebook like

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

Pris nå: 128,000EuroTvangssalg - Hastesalg

Fuengirola

Fantastisk penthouse i Fuengirola med en takterrasse på hele 71m2 og med 360 graders panoramisk utsikt til Fuengirola by og de omkringligggende fjell, Mijas Pueblo og Sierra Nevada.
Selv om bygningen er fra 2001, så har de nåværende eierne lagt mye arbeid i å forbedre den og vedlikeholde leiligheten. Terrassen  har fått nye fliser, den originale spiraltrappen opp til terrassen er blitt skiftet ut med en vanlig trapp, kjøkkenet er skiftet ut og kan lett åpnes inn til stuen.
I oppgangen er der kun 4 leiligheter og kun én på hver etasje. Gaten hvor leiligheten ligger i er meget rolig og med veldig liten støy fra byen. Restauranter, caféer, butikker og supermarkeder ligger alle innenfor få minutters gåavstand.
I nærområdet finner man også et nytt stort supermarket  'Carrefour', Shoppingcenter 'El Corte Inglés', badelandet i Fuengirola og det store shoppingcenteret  'Miramar'. Stranden er ca. 20 minutters gåavstand.
Der er mulighet til å leie en garasje ca. 80 meter fra leiligheten.
Hvis du leter etter et flott penthouse i byen med stor terrasse og en fantastisk utsikt - kan dette være noe for deg.
Kontakt oss nå for en visning: gs@for-sale-marbella.com 

For to - tre år tilbake midt i krisen her i Spania var det ganske vanlig å finne penthouse leiligheter for under € 150.000 her på Costa del Sol. Dette er svært sjelden å finne nå i 2015. Leiligheter i samme kompleks kan gå for dobbel pris, så dette er en virkelig bra investering. Leligheten har to soverom og to bad.


Boligen ligger i Fuengirola by centrum

Kontakt oss nå for visning: gs@for-sale-marbella.com Tlf. 00 34 635 545 451.n


fakta:

Boligtype: Leiligheter og penthouse

Soverom: 3

Bad: 1

Areal: Ca. 80m2

Terrasseareal: Ca. 70m2

PRIS: € 128000

lokation (ikke addressen bare området)

 

skriv ut

 

megler solsta del sol

get bank repossessions nueva andalucia

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

Bolig i Spania

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

vort kontor i Cabopino