t

Leiligheter med 2 soverom

Redusert 100.000Euro - Nå: 299.000Euro

strand leilighet i marbella

leiligheter vet strand marbella

strand i san pedro

ingang

badrom

stuen

stuen 3

soverom 1

terrassen

terrassen

polen

Book en visning med oss nå! gs@for-sale-marbella.com

Tlf: 00 34 635545451  Vi taler norsk.

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

får tilsendt bra boliger her!

facebook like

 

TOPP BELIGGENHET

RETT VED STRANDEN

San Pedro Marbella

 
San Pedro, Marbella Gåavstand til Puerto Banus

Dette her et flott og lukseriøst kompleks rett ved stranden i San Pedro, Marbella og leiligheten har meget høy standard. Leiligheten har 2 soverom og 2 bad, stort kjøkken og flott terrasse. Terrassen er vestvendt, så her får man ettermiddag- og kveldssol. Leiligheten ligger ved en fantastisk strand bare noen sekunder gåavstand. Her finner du også et sportsenter og flere butikker. Det følger garasje og bod med leiligheten.  En har også mulighet til å kjøpe en ekstra parkeringsplass og en ekstra bod.
Leiligheten er blitt satt ned med hele € 100.00 for et raskt salg og det må nevnes at den rimeligste leiligheten i dette komplekset er på over € 450.000. Så dette er et røverkjøp!

Leiligheten har en flott beliggenhet med alt det du trenger i gåavstand. Det er til og med gåavstand til både San Pedro by og Puerto Banus.
Eieren har nettopp satt ned prisen med hele €100.000, så her gjør man et riktig så bra kjøp. San Pedro er ca. 40 minutters kjøring fra Malaga flyplass og ca 2 minutter fra Puerto Banus og Marbella. Vi har nøkkelen til denne leiligheten.

gs@inproperty-spain.com Tlf: 00 34 635545451

Download eller lese våre kjøpere guide her!
fakta:

Boligtype: leilighet

Soverom: 2

Bad: 2

Areal: Ca. 101m2

Terrasseareal: Ca. 22 m2

PRIS: € 299000

 

området  

 

skriv ut information

 

 

 

 

 

 

fastighetsmaklare

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

Leilighet ved stranden Marbella

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

vort kontor i Cabopino