NETTOPP NÅ – REDUCERAT PRIS- HUS NÆR CABOPINO, MARBELLA.

PRIS NÅ KUN: €165.000 EurosSE FLERE KONKURSBOLIGER TIL S ALGS HER!!

like oss / følg oss Like oss / Følg oss

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

 

Pris: €165.000 Euros

Nettopp satt ned i pris! Dette huset er et veldig attraktivt alternativ til alle som leter etter noe med en autentisk spansk Andalucian stil og beliggende i nærheten av alt en trenger.

Dette er et fantastisk hus til salgs i Marbella øst i en typisk spansk stil i et kompleks av lignende hus bare noen få minutters gange fra stranden, restauranter og et supermarked og bare noen få minutter fra den berømte Cabopino marina som ligger mellom Fuengirola og Marbella.
Avstand til Marbella sentrum kun 10 minutter med bil eller buss og 15 minutter til Fuengirola.PRIS: € 165.000
Soverom: 2
Bad: 2
Avstand til flyplass: 25 minutter
Anne: Beliggenhet: Strandside, Nær Golf, Nær Havn, Nær Forretninger, Nær Hav,

hent tvangssalgs lister

 

 

 

 

 

 

For å få mere informasjon ring:

Tel: 00 34 635545451

Email adresse: gs@for-sale-marbella.com

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

Lav en avtale!

Vi er åpne 7 dager i uken

Vi samarbeider med de beste og de dyktigste advokatene her på solkysten. Vi kan sette deg i kontakt med flere ulike banker og vil arrangere et møte for deg. Våres rykte og image betyr alt for oss og vi vil bruke våre profesjonelle medarbeidere til å veilede og hjelpe deg med å finne den rette boligen for deg. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Hus i Spania - Hus i Marbella

hus i marbellaInnovative Property Spain

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

innovative property