NYE LEILIGHETER OG PENTHOUSE TIL SALGS RETT VED STRANDEN

Splitter nye leiligheter.

 

Mange av våre boliger deles ikke med andre meglere. Kontakt oss direkte.

Du må ikke kjøpe en penthouses før du har sett disse!

 

Book en visning med oss nå! gs@for-sale-marbella.com

Tlf: 00 34 635545451  Vi taler norsk.

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

får tilsendt bra boliger her!

facebook like

 

Priser fra: €209,000


FANTASTISKE MODERNE OG ROMSLIGE LEILIGHETER OG PENTHOUSE MED 2, 3 OG 4 SOVEROM MELLOM TORREMOLINOS OG MALAGA LUFTHAVN.

Be gjerne om en liste over nye lignende produkter (mange er ikke på vår hjemmeside) Her har en mullighet til å reservere ultramoderne leiligheter og penthouses til meget lave priser. Bra investering da boligene ligger rett ved stranden og de også ligger sentralt til Malaga og Torremolinos med utmerkede fasiliteter innen gangavstand og veldig gode transportforbindelser. Designet i en meget moderne stil som er meget populært.  Her kan en velge mellom leiligheter og penthouse med 2, 3 eller 4 soverom bygget i høyeste standard. Perfekt for et feriehjem eller fulltidsopphold med rikelig utendørs hageområder, stor olympic størrelse utendørs oppvarmet svømmebasseng, innendørs svømmebasseng, treningsrom og SPA-område og selvfølgelig promenade, strand og sjø rett på dørstokken din. Disse flotte leilighetene har store terrasser og penthousene har solterrasse. Alle eiendommer har garasje og bod. Disse enhetene er planlagt å være lyse, romslige og med flott utsikt. En av de største ønskene til kjøpere av eiendommer i Spania, er å bringe utendørs og innendørs områder sammen med bruk av store vinduer og store terrasser, hvor man kan nyte livet utendørs året rundt. I de siste to årene har det vært en enorm vekst igjen i etterspørselen etter eiendommer på Costa del Sol og mange eiendomsselskap slår nye salgsrekorder hver måned. Det er stor interesse fra franske, belgiske, skandinaviske, sveitsiske og britiske kjøpere. Etterspørselen etter ultramoderne minimalistiske boliger har vært størst, noe som gjør at byggherrer og arkitekter bygger små, super moderne komplekser som inneholder solenergisystem, høy standard og bedre isolasjon..

For mer informasjon kontakt oss gjerne på telefon eller e-post.

KJAPPE FAKTA:

Parkeringsplass og bod inkludert i prisen
Utendørs basseng
Olympisk lengdebasseng
Innendørs oppvarmet basseng
Joggebane i komplekset
24 timers sikkerhet
Utstyrt kjøkken av Gunni og Trentino
Sauna, tyrkisk bad og fullt utstyrt treningsstudio
Glasset fasade

PRISER FRA RUND: € 209.000

Soverom: 2, 3 og 4
Baderom: 2, 3 og 4Hva vil du gjøre nå?

Pris fra: 211.000 Euro


For mer informasjon og avtale om visning kontakt Gary Stevenson.

gs@inproperty-spain.com Tlf: 00 34 635545451

Download eller les vår kjøpers guide her!

 

Vi kan hjelpe til med oppussingsprosjektetr.

 

 

 

 

fastighetsmaklare

 

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

 

gs@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

Penthouses på Costa del Sol

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgivning fra eksperter

vort kontor i Cabopino