Fantastisk flott penthouse salgs, her får du mye for pengene!

 

skrivut

Mange av våre boliger deles ikke med andre meglere. Kontakt oss direkte.

Book en visning med oss nå! gs@for-sale-marbella.com

Tlf: 00 34 635545451  Vi taler norsk.

får tilsendt bra boliger her!

 

Penthouse med 2 soverom med fantastisk havutsikt. Redusert nå for et raskt salg.

 

Pris nå kun: €265,000 EUROS

 

Leilighet til salgs i Los Boliches Fuengirola Fantastisk pris, nå kun € 275.000

Luksuspenthouse i hjertet av Los Boliches på Rafael Square. Bildene forteller deg mer enn ord. Denne leiligheten har 2 soverom og er en ideell ferieleilighet eller en super investering. Den er nylig renovert. Alle rommene har gulvvarme, så den er veldig behagelig om høsten og vinteren. Kjøkkenet er fullt utstyrt, doble vinduer. Utsikten er fantastisk! Terrassen går rundt leiligheten med havutsikt, utsikt over byen og fjellutsikt. Møbler inkludert.

Ta gjerne kontakt med oss direkte.

I de siste to årene har det vært en enorm vekst igjen i etterspørselen etter eiendommer på Costa del Sol. Mange eiendomsfirma slår nye rekorder måned etter måned. Med stor kjøpeinteresse fra franske, belgiske, skandinaviske, sveitsiske og britiske kjøpere.

Kontakt oss for mer informasjon om denne og lignende boliger. Vi arrangerer gjerne en visningtur for deg!

Ikke alle eiendomsmeglere er like. I Spania kan hvem som helst starte et eiendomsbyrå med litt kunnskap om næringen. Da er det svært viktig å velge et etablert byrå med mange års erfaring og gode kontakter både juridisk og økonomisk for å sikre at du ikke bare vises de beste boliger på markedet, men at du også har en pålitelig erfaren agent som kan gi deg råd om din potensielle investering og hjelp med alle trinnene i kjøpsprosessen.

For mer informasjon, kan du gjerne kontakte oss på telefon eller e-post.

leilighet i la cala


PRIS: € 275,000 Euro
SOVEROM: 2
BAD:1
Avstand til flyplass: 20 minutter med bil
Fasiliteter: Nær kollektiv transport, badestrand, golf.
Har aircondition.

-
For mer informasjon og avtale om visning kontakt Synnøve eller Gary

gs@inproperty-spain.com Tlf: 00 34 635545451

Download eller les vår kjøpers guide her!

 

 

 

 

 

fastighetsmaklare

 

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

 

Penthouse nettopp satt ned i pris

 

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgivning fra eksperter

vort kontor i Cabopino