NETTOPP NÅ – Redusert pris - Penthouse i La Duquesa (vest for Marbella) med fantastisk kvalitet og i nærheten av alle fasiliteter.

PRIS NÅ KUN: €139.000 EurosSE FLERE KONKURSBOLIGER TIL S ALGS HER!!

like oss / følg oss Like oss / Følg oss

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

 

Pris: €139.000 Euros

Penthouse med 2 soverom med fantastisk havutsikt. Naturlig lys med vakker terrasse og en kort spasertur fra stranden og fasiliteter. Redusert nå med 60.000 euro for et raskt salg.

Dette er det rimeligste penthousete i komplekset med 2 soverom og 2 bad. Boligene har en stor terrasse med havutsikt. Nå redusert i pris og representerer en av de beste kjøpene man kan gjøre på Middelhavskysten akkurat nå. Ligger bare få minutter fra Duquesahavnen med mange andre fasiliteter som golf i nærheten, med et nydelig bassengområde, fantastisk utsikt og god romslig boareal både inne og ute på terrassen. Beigelyse marmorgulv.i høy kvalitet.PRIS: € 139.000
Soverom: 2
Bad: 2
Avstand til flyplass: 45 minutter
Anne: Basseng, nær restauranter og strand, parkering, AC, drikkevann

 

hent tvangssalgs lister

 

 

 

 

 

 

For å få mere informasjon ring:

Tel: 00 34 635545451

Email adresse: gs@for-sale-marbella.com

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

Lav en avtale!

Vi er åpne 7 dager i uken

Vi samarbeider med de beste og de dyktigste advokatene her på solkysten. Vi kan sette deg i kontakt med flere ulike banker og vil arrangere et møte for deg. Våres rykte og image betyr alt for oss og vi vil bruke våre profesjonelle medarbeidere til å veilede og hjelpe deg med å finne den rette boligen for deg. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Hus i Spania - Hus i Marbella

hus i marbellaInnovative Property Spain

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

innovative property