Leiligheter “off plan” Costa del Sol - 2016 - FRA KUN 180000 EURO

 

Costa del Sol Leiligheter image 1

Costa del Sol Leiligheter inside

Costa del Sol Leiligheter outside

Costa del Sol Leiligheter gym

Costa del Sol Leiligheter communal

Costa del Sol Leiligheter outside

Costa del Sol Leiligheter new build

Costa del Sol Leiligheter bedroom

Costa del Sol Leiligheter bathroom

Costa del Sol Leiligheter stunning vista

Få mer informasjon her!

EMAIL: gs@for-sale-marbella.com

Tlf: 00 34 635545451  Vi taler norsk. får tilsendt bra boliger her!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

Her har man en fantastisk mulighet til å reservere ultra moderne 2 og 3 roms leiligheter og penthouseleiligheter som vil være ferdigstilt om noen måneder.

 


Leilighetene ligger i et eksklusivt kompleks med kun 58 boliger. Beliggende bare 800 meter fra jernbanestasjonen og 1300 m fra stranden, nær Fuengirola og bare 30 minutter fra Malaga flyplass. Her finner du restauranter og kjøpesentre bare noen få minutter unna med bil.

En av de viktigste ønskene til nye kjøpere når det gjelder bolig i Spania, er å bringe utendørs og innendørs områder sammen med bruk av store vinduer og gode store terrasser hvor man kan nyte livet utendørs og slappe av ved å dra nytte av det fantastiske klimaet som Costa del Sol har å tilby.

I de siste to årene har det vært en enorm vekst i etterspørselen etter eiendommer på Costa del Sol. Med mange meglerfirma som  bryter sine egne personlige salgsrekorder måned etter måned. Med kunder fra Frankrike, Belgia, Skandinavia, Sveits og Storbritania, samt kjøpere fra mye lenger unna. Etterspørselen etter ultra moderne minimalistiske boliger har vært den største etterspørselen og er langt høyere enn det faktiske tilbudet. Så nå har utbyggere og arkitekter begynt å bygge små super moderne komplekser av luksusleiligheter som inneholder solenergi, system som endrer luft i løpet av dagen og nivåer av isolasjon som tidligere ikke har vært tilgjengelig her på Costa del Sol.¨

 

Få mer informasjon her!

gs@inproperty-spain.com Tlf: 00 34 635545451

 fakta:

Priser fra rundt: 180000€
Soverom: 2 & 3
Bad: 2 & 3
Utsik: Terrasse med flott havutsikt
Interiør: Garderober, klimaanlegg, store rom
Svømmebasseng og gym
20 minutters kjøring til Malaga flyplass

 

 

fastighetsmaklare

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

Leiligheter i Fuengirola

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

vort kontor i Cabopino