Nye villaer og leiligheter i La Cala

Byggestart nå!

komplekset i la cala

badrum

komplekset

hus off plan

terrassen

Kontakte oss nå! gs@for-sale-marbella.com - Tlf: 00 34 635545451 

faa tvangssalgs liste her

facebook like

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

Villaer Pris: 498,000Euro

Leiligheter fra: 265,000Euro

 

MODERNE SKANDINAVISK STIL

 


Luksus Villaer leiligheter og penthouses

La Cala Spania

Jardinana La Cala er et fantastisk nytt prospekt her på Costa del Sol. Det er planlagt i detaljer og designet med tanke på det nordeuropeiske markedet.
Området er fantastisk med nydelig havutsikt, ligger sør-sørvestvendt og med gåavstand til stranden og landsbyen La Cala de Mijas.
Jardinana vil ha nydelige tropiske hager og et fantastisk stor lagunebasseng. Aldri tidligere sett på Solkysten. Dette er en milepæl og vil nok påvirke standarden for fremtiden.
Alle boligene vil ha mulighet til å få en deluxe terrace som inkluderer privat pool på terrassen, utendørs kjøkken og spesielt designet ”chill out” område.

  • Leilighet med 2,3 og 4 soverom, priser fra € 265.000
  • Penthouse med 3 og 4 soverom
  • Villaene har alle 4 soverom, lanserings tilbud fra € 498.000 

Første fase av 34 leiligheter og villaer lagt ut for salg NÅ!
La Cala de Mijas ligger 7 minutter syd for Fuengirola og hører til Mijas kommune. Idag er turisme en av de viktigste industrier i dette område. På tross av dette og at det er blitt et meget internationalt område, har byen klart å beholde sin andalusiske fiskebys karakterisk og sjarme, mens andre områder langs kysten hurtigt har utviklet seg.
I La Cala har man alt hva man behøver i hverdagen; banker, barer, skjønnhetsssalonger, leger, apoteker, lokale og internationale restauranter og supermarkeder. Hver onsdag formiddag og lørdag er der et stort marked i  La Cala, hvor det blir solgt produkter fra lokale håndverkere.
De lange strendene i området er meget velholdte og det er nå laget en gangvei fra La Cala til Calahondalangs havet. Fantastisk promenade.

Om du leter etter en feriebolig eller permanent residens, er La Cala en fantastisk destination med gode fasiliteter. Byen ligger få minutter fra en av de beste golfbaner i området.


fakta:

Boligtype: Villas Leiligheter og penthouse

Soverom: 2 & 3

Bad: 2 & 3

Areal: Ca. 110m2 til 300m2

Terrasseareal: Ca. 51m2 - 150m2

PRISER FRA: € 265.000

lokation (ikke addressen bare området)

 

skriv ut

Besøk oss på vårt kontor i Cabopino og få med deg vår nye brosjyre og magasin!t

Download eller lese våre kjøpere guide her!

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

Bolig i Spania - Marbella

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella