Nye fantastiske off-plan leiligheter i La Cala de Mijas

Dette er et off- plan boligkompleks med 48 moderne leiligheter i det populære feriestedet La Cala de Mijas. Det selges nå leiligheter hver dag, så her må man være rask. Komplekset har gangavstand til den nydelige La Cala stranden og også nært til restauranter og golf resort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mange av våre boliger deles ikke med andre meglere. Kontakt oss direkte.

Du må ikke kjøpe en villa før du har sett disse!

 

Book en visning med oss nå! gs@for-sale-marbella.com

Tlf: 00 34 635545451  Vi taler norsk.

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

får tilsendt bra boliger her!

facebook like

 

Priser fra 192.000 Euros


Vi har funnet flere tomter som er til salgs langs kysten i strategisk urbane steder som tillater bygging av denne type hus. Pre-designet hus i en svært attraktiv pakke som passer for investorer eller noen som vil kjøpe en stor moderne villa til seg selv.

Det er en kombinasjon av pakker som alle har høy kvalitets inventar og utstyr. Du kan velge den pakken som passer ditt eget budsjett og personlige smak. På denne siden finner du noen bilder av det generelle design som er tilgjengelig, selv om endringer kan gjøres. Dette gjør at du som kunde kan kombinere den villaen du ønsker til den tomten du vil ha.

Innovative Property har en rekke tomter tilgjengelig som vi kan vise deg og selv arrangere møter med arkitektene og selv gi virtuell virkelighet, 360 grader, av ditt valgte hjem på den tomten du velger.

Priser fra €389.000 inkludert tomt, ikke pool.

Priser fra €429.000 inkludert tomt og pool.

For mer informasjon og avtale om visning kontakt Gary Stevenson.

gs@inproperty-spain.com Tlf: 00 34 635545451

Download eller les vår kjøpers guide her!

 

 

Vi kan hjelpe til med oppussingsprosjektet

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

fastighetsmaklare

 

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

 

Villaer på Costa del Sol

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgivning fra eksperter

vort kontor i Cabopino