Nye off-plan moderne Villaer i Atalaya

En samling av 18 moderne villaer som inneholder 3 & 4 soverom, romslig åpen planløsning med store kjellerområder som gir mange muligheter. En kan f.eks lage et trimrom, TV rom etc.

 

nye-off-plan-villa-atalaya main pic

living room innovative property

nye-off-plan-villa-atalaya kitchen

bedroom

bathroom

nye-off-plan-villa-atalaya view interior

patio

birds eye plan

view to property

outside

 

Mange av våre boliger deles ikke med andre meglere. Kontakt oss direkte.

Du må ikke kjøpe en villa før du har sett disse!

 

Book en visning med oss nå! gs@for-sale-marbella.com

Tlf: 00 34 635545451  Vi taler norsk.

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

får tilsendt bra boliger her!

facebook like

 

Priser fra 744.900 Euro


Hver av de fem villaene har 4 soverom og 5 bad og med boareal på inntil 620m2 og stuen er like imponerende på nærme til 380m2.

Ideell beliggenhet mellom de eksklusive marinastedene Estepona og Puerto Banus.

Gangavstand til alle fasiliteter og området byr på en overflod av golfbaner, restauranter, flotte strender, skoler og butikker.

Bare noen kilometer inn i landet vil du finne Benahavis Village – Kulinarisk sted på Costa del Sol som også tilbyr fantastiske gåturer og friluftsliv.

Atalaya Villas interiørdesign har blitt tegnet av et amerikansk designfirma for å sikre at det aller beste av teknologi og materialer er brukt, noe som gir et godt moderne og hyggelig miljø. Hver finish er blitt valgt, slik at det er blitt et universalt design, samtidig som the passer inn i de spanske omgivelser.

Her har en en splitter ny luksusbolig på en vel etablert område med alt en trenger i nærheten. Atalaya har en vakker og praktisk beliggenhet i hjertet av Costa del Sol, på grensen mellom Marbella og Estepona.

Boligene ligger i Nueva Andalucia på en åsside, sørvendt med flott utsikt over Middelhavet. Beliggenheten er bare minutter fra populære Marbella og Puerto Banus, med alle de lokale fasiliteter du ønsker, praktisk talt rett utenfor døren.

Priser fra 744.900 Euro


For mer informasjon og avtale om visning kontakt Gary Stevenson.

gs@inproperty-spain.com Tlf: 00 34 635545451

Download eller les vår kjøpers guide her!

 

 

Vi kan hjelpe til med oppussingsprosjektetr.

 

 

 

 

fastighetsmaklare

 

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

Villa på Costa del Sol

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgivning fra eksperter

vort kontor i Cabopino