Nye fantastiske off-plan leiligheter i La Cala de Mijas

Dette er et off- plan boligkompleks med 48 moderne leiligheter i det populære feriestedet La Cala de Mijas.

 

Nye off plan Leiligheter til salg La Cala de Mijas main

Nye off plan Leiligheter til salg La Cala de Mijas interior

Nye off plan Leiligheter til salg La Cala de Mijas kitchen image

Nye off plan Leiligheter til salg La Cala de Mijas bedroom

Nye off plan Leiligheter til salg La Cala de Mijas terrace image

Nye off plan Leiligheter til salg La Cala de Mijas beach tower

Nye off plan Leiligheter til salg La Cala de Mijas beach view

Nye off plan Leiligheter til salg La Cala de Mijas swimming pool

 

 

Mange av våre boliger deles ikke med andre meglere. Kontakt oss direkte.

Du må ikke kjøpe en villa før du har sett disse!

 

Book en visning med oss nå! gs@for-sale-marbella.com

Tlf: 00 34 635545451  Vi taler norsk.

får tilsendt bra boliger her!

facebook like

 

Priser fra 192.000 Euros


Det selges nå leiligheter hver dag, så her må man være rask. Komplekset har gangavstand til den nydelige La Cala stranden og også nært til restauranter og golf resort.

48 moderne leiligheter beliggende i et veldig attraktivt område, flotte fellesarealer med kvalitetsfasiliteter. Butikker, barer og restauranter i La Cala de Mijas innen gangavstand.

Disse boligene er den typen du kanskje alltid har ønsket å bo i og tilbyr det beste av alt. Dette herlige nye boligområdet inneholder alle de fasiliteter du trenger for å leve et perfekt moderne liv.

Du har valget mellom 2, 3 og 4 soveroms, inkludert noen penthouse, velstelte hager, innbydende felles svømmebasseng og golfbaner ligger i nærområdet av komplekset. De romslige og godt designet fellesarealene inneholde både lekeområder for barn, flotte svømmebasseng med parasoller og velholdte hager. Her er også et treningsstudio og paddle tennisbaner.

Alle rom i leilighetene har store vinduer som gir et godt lys og utnytter det fantastiske solkinnet her på Costa del Sol maksimalt.

Alle leilighetene har private terrasser og er ferdigstilt til en eksepsjonell kvalitetstandard.

Penthousene har terrasser som er tilpasset, slik at man kan ha både grillplass og plass til boblebad. Her er det også flott utsikt mot golfbanen.

En stor bonus er at komplekset ligger så nært både til tettstedene La Cala de Mijas og Mijas Pueblo, som begge ligger i provinsen Málaga. La Cala er en sjarmerende, pittoresk landsby som har bevart den spanske andalusiske stilen med vaskede hvite bygninger, et kapell, slottsruiner, flotte hager med utsikt over sjøen og mange flotte restauranter og kafeer, hvor man kan slappe av med et godt glass vin eller en god kopp med kaffe.

Komplekset ligger også i nærhet til de beste golfbaner på Costa del Sol.

Priser fra €192.000

For mer informasjon og avtale om visning kontakt Gary Stevenson.

gs@inproperty-spain.com Tlf: 00 34 635545451

Download eller les vår kjøpers guide her!

 

 

Vi kan hjelpe til med oppussingsprosjektet

 

 

 

 

fastighetsmaklare

 

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

 

Leiligheter på Costa del Sol

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgivning fra eksperter

vort kontor i Cabopino