Nye lukseriøse leiligheter og penthouses

Super investerings mulighet!

2 Soverom fra: 139,000Euro

 

 

 

gs@for-sale-marbella.com - Tlf: 00 34 635545451 

tvangsslags liste her!

facebook like

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

Europas første Cristal lagune!

 
Leiligheter Estepona

Helt nye luksus leiligheter med tropiske hager som har egen privat strand og Europas største svømmebasseng; 1,5 hektar stor krystallklar lagune. Vær blandt de første i Europa til å få din drømmebolig fra KUN € 139.000.
OBS! Fra priser på € 139.000 er tidsbegrenset. Promoteren har sagt for hver 10 bolig som selges i komplekset stiger gjennomsnittsprisen med 5 % inntil alt er utsolgt.
Velkommen til dette helt nye og fantastiske lagune paradiset som er et prisbelønnet konsept og Europas første i sitt slag. En drøm for barnefamilier, svømmere og vannsport entusiaster. Dette moderne bygger har ikke bare kontinentets største pool, men også over 40.000m2 eksotisk hageareal. Det tyrkise vannet i lagunen er alltid krystallklart og omgitt av nydelig naturlandskap. Her er det muligheter for å padle, surfe, seile i kano, kitesurfe eller vindsurfe.


Boligkomplekset er bygget i moderne middelhavsstil og ligger mellom Casares og Estepona by, som er et populært område på Costa del Sol. Leilighetene er oppført i kvalitetsmaterial og har alle luftige lyse rom, aircondition, satelitt-TV, sentralvarme, masse skapplass, lekre delvis åpne kjøkken med integrerte kjøkkenvarer. Flotte åpne terrasser og balkonger. Alle leilighetene har egen bod og parkeringplass. Det er heis i komplekset.


Den første fasen er nettopp lagt ut for salg og består av 100 eksklusive leiligheter med 2 -3 soverom og penthouse med spetakulære terrasser. Slå til nå og velg blandt de beste enhetene!
Fellesutgiftene for leilighetene er på kun € 150 og dekker vedlikehold av fellesareal, svømmebasseng og generell rengjøring.

Lagunen er mer miljøvennlig enn et svømmebasseng. Den har et teknologisk system basert på ultralyd. Det brukes 100 ganger mindre kjemikaler og bruker bare 2 % energi sammenlignet med et vanlig svømmebasseng.

Vi kan vise disse leilghetene alle dager i uken. Kontakt oss nå for visning: gs@for-sale-marbella.com Tlf. 00 34 635 545 451.

Download eller lese våre kjøpere guide her!fakta:

Boligtype: Leiligheter og penthouse

Soverom: 2 & 3

Bad: 2 & 3

Areal: Ca. 105m2 til 160m2

Terrasseareal: Ca. 25m2 - 100m2

PRISER FRA: € 139.000

Fellesutgiftene; for leilighetene er på kun omkring €150 i måneden og dekker vedlikehold av fellesareal, svømmebasseng og generell rengjøring

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

lokation (ikke addressen bare området) 

 

skriv ut

 

megler på costa del sol

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

 

 

 

Bolig i Spania - Estepona

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella