NYE PENTHOUSES OG LEILIGHETER TIL SALGS – KUN 600 METER FRA STRANDEN

Priser fra: €182.000 EurosSE FLERE KONKURSBOLIGER TIL S ALGS HER!!

like oss / følg oss Like oss / Følg oss

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

 

NYE GOLFPENTHOUSE OG LEILIGHETER TIL SALGS, Estepona Vest LANSERINGSPRISER FRA € 182.000 

Komplekset ligger i Casares Costa, like vest for Estepona og på Middelhavskysten. Dette er noe for deg hvis du vil bosette deg i rolige omgivelser og spille gol,f mens havet ligger bare noen få meter unna. Et salgsfremmende tilbud av beste kvalitet. Boliger som lar deg bo i en av de beste stedene på kysten, bare noen få minutters gange fra stranden.
Celere Doña Julia Casaras er et boligkompleks bestående av 104 romslige boliger med 2 og 3 soverom. Bygningene har en nedre etasje pluss 2 andre etasjer og har store terrasser med havutsikt og parkering. Det er et fellesskap med store fellesarealer, inkludert store hager, slik at du kan få mest mulig ut av din daglige dag. Kvalitet, allsidighet og bærekraft er grunnleggende aspekter ved dette salgsstøt, slik at ditt fremtidige hjem er i energiklasse B. Det betyr en besparelse på ca. 80% og reduksjon i CO2-utslipp. 104 romslige boliger fra 2 til 3 soverom. Fullt utstyrt kjøkken med hvitevarer Førsteklasses fellesareal, Parkeringsplass, Sosial – Gourmetrom, Gym, Pool, Cardio beskyttelsesområde. Celere Doña Julia - Casares ligger på Casares Costa ved Middelhavskysten. Denne salgsfremmende kampanjen ligger i et privilegert område med mange fritidsaktiviteter: Golfbaner som Doña Julia og havnene La Duquesa og Estepona. Casares Costa har god kommunikasjon med motorveiene A-7 og AP-7. Det ligger mindre enn 60 minutter fra Malaga internasjonale lufthavn og togstasjonen Renfe Maria Zambrano, 10 minutter fra Estepona, 15 minutter fra Marbella sentrum og Puerto Banus og 38 minutter fra Gibraltar flyplass. Forbered dine 5 sanser til å gå deg vill på et sted med mye sjarm. Komplekset er et drømmested som ligger 400 meter fra strender i idylliske omgivelser med vakker utsikt mot havet og golfbanen Doña Julia.

2 soverom, 2 bad, Boareal 97,13 m2, PRIS: € 181.200
3 soverom, 2 bad, Boareal 112,3 m2, PRIS: € 202.700
2 soverom, 2 bad, Boareal 92 m2, PRIS: € 245.400

Utsikt: Hav, golf
Avstand til flyplass: 50 minutter med bil


hent tvangssalgs lister

 

 

 

For å få mere informasjon ring:

Tel: 00 34 635545451

Email adresse: gs@for-sale-marbella.com

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

Lav en avtale!

Vi er åpne 7 dager i uken

Vi samarbeider med de beste og de dyktigste advokatene her på solkysten. Vi kan sette deg i kontakt med flere ulike banker og vil arrangere et møte for deg. Våres rykte og image betyr alt for oss og vi vil bruke våre profesjonelle medarbeidere til å veilede og hjelpe deg med å finne den rette boligen for deg. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Hus i Spania - Hus i Marbella

hus i marbellaInnovative Property Spain

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

innovative property