SUPER MODERNE NYE PENTHOUSES OG LEILIGHETER TIL SALGS UTROLIG
VERDI FOR PENGENE

Priser fra: €169.000 EurosSE FLERE KONKURSBOLIGER TIL S ALGS HER!!

like oss / følg oss Like oss / Følg oss

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

 

NYE GOLFPENTHOUSE OG LEILIGHETER TIL SALGS, ESTEPONA VEST

Disse leilighetene er supermoderne og ligger i en golfbane, men likevel innen gangavstand til noen flotte strender og restauranter.

Boligene er bygd etter de nye byggelovene med fantastisk lydisolering og termisk isolasjon og bygget med svært moderne materialer av høy kvalitet.

Leilighetene er ideelle for en investor som søker etter boliger med potensielt fremtidig fortjeneste eller for kunder som ønsker en super moderne, høy kvalitetsbolig med god beliggenhet og fortsatt for under € 200.000. Dette inngjerede komplekset er første linje golf og har fasiliteter som underjordisk parkering, et treningsstudio og felles svømmebasseng og flere hager.

Kontakt oss nå for å få en PDF-brosjyre. Husk at mange av våre beste tilbud ikke deles med andre agenter, så ring oss alltid direkte!

2 soverom PRIS: € 169.000
3 soverom PRIS: € 195.000
4 soverom PRIS: € 299.000

Utsikt: Hav, golf
Avstand til flyplass: 50 minutter med bil


hent tvangssalgs lister

 

 

 

For å få mere informasjon ring:

Tel: 00 34 635545451

Email adresse: gs@for-sale-marbella.com

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

Lav en avtale!

Vi er åpne 7 dager i uken

Vi samarbeider med de beste og de dyktigste advokatene her på solkysten. Vi kan sette deg i kontakt med flere ulike banker og vil arrangere et møte for deg. Våres rykte og image betyr alt for oss og vi vil bruke våre profesjonelle medarbeidere til å veilede og hjelpe deg med å finne den rette boligen for deg. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Hus i Spania - Hus i Marbella

hus i marbellaInnovative Property Spain

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

innovative property