NYDELIG VILLA I CALAHONDA

 

nydelig villa i calahonda main

nydelig villa i calahonda terraset

living room pic nydelig villa i calahonda

room pic nydelig villa i calahonda

dining room nydelig villa i calahonda

kitchen pic nydelig villa i calahonda

bed nydelig villa i calahonda

bed 1 nydelig villa i calahonda

bed 2 nydelig villa i calahonda

bed 3 nydelig villa i calahonda

master bedroom nydelig villa i calahonda

room pic nydelig villa i calahonda

swimming pool nydelig villa i calahonda

swimming pool image nydelig villa i calahonda

 

FÅ TVANGSSALG SALGS LIST HER!

 

Følg oss på facebook like oss og følg oss

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

SATT NED I PRIS MED HELE € 75.000, NÅ KUN € 450.000!

Pris: 450,000€euro

Villa Costa del Sol til salgs

Denne vakre villaen har en meget bra beliggenhet i  den nedre delen av Calahonda, og bare en kort spasertur til alle Calahondas fasiliteter; supermarkeder, restauranter, butikker, post etc. Det tar kun 20 minutter å gå ned til stranden. Denne velstelte og renoverte villaen har 4 soverom og 3 bad og vender mot sør  som tilsier masser av sol. Fra stuen og det fine gjestesoverommet kan du gå direkte til en overbygd terrasse, en nydelig hage, det private bassenget og et grillhjørne. Stuen har en egen spiseplass og en egen sittegruppe foran en peis. Moderne og åpen kjøkkenløsning, fullt utstyrt.

 I øverste etasje finner vi et stort master soverom med eget bad i marmor, walk-in closet og solrike terrasser hvor du kan nyte panoramautsikt. Dette er en nydelig villa å bo i året rundt og også en god investering da eiendommen har en sterk leieinntekter (kortsiktig). Det er garasjeplass til to biler på gatenivå og villaen er solgt fullt møblert. Villaen må sees!

Sitio de Calahonda ligger i Mijas Costa, mellom havnen i Cabopino og Mijas. Calahonda har i de senere år vokst seg så stor at den kunne være kvalifisert som en by.  Her er det masser av grøntområder og flotte parker. Det er et  fredelig område med egen privat security. 

Calahonda  har sin egen strand; 400 meter lang og med 20 meter gjennomsnittlig bredde.Nydelig gylden sand og moderate bølger. Man kan gå solbadning, dykning og fiskeri der. Her finnes også en flott strandpromendae som går helt til La Cala.

Her er det masser av restauranter, cafeterier, puber, flere supermarkeder og banker og en god variation av andre virksomheter. Det finnes ogs å flere apotek og helsekost.

FAKTA
Pris:  € 450.000 euro
Soverom: 4
Bad: 3
Boareal: 162 m2
Terrasse: 75 m2
Hageareal: 532 m2
Byggeår: 1983

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

get bank repossessions nueva andalucia

 

Bolig i Spania - Calahonda

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Bolig Costa del Sol Tvangssalg

bolig costa del sol

Innovative Property Sl. have built up a good selection of experts that can help our clients remove legal doubts and find the best finance deals. Apart from finding you the best property deals we can help put you in touch with top lawyers and banks that speak your language and can help with conveyancing and finance,.

REGISTER & GET OUR NEW BANK REPOSSESSION LIST HERE!