PENTHOUSE OG LEILIGHETER I HØYKVALITET I BENAHAVIS, KUN 9 MINUTTER FRA PUERTO BANUS

Priser fra: €350.000 Euros
SE FLERE KONKURSBOLIGER TIL S ALGS HER!!

like oss / følg oss Like oss / Følg oss

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

 

Priser fra: €350.000 Euros

Nytt development bestående av 92 høykvalitets leiligheter, romslige, 3 soverom med fantastisk store sørvendte terrasser.

Boligene er unikt designet og bygget i samsvar med bærekraft, økologi og bioklimatisk arkitektur. Alle boligene er bygget på forskjellige bakkenivåer, noe som gjør det mulig å få en eksepsjonell panoramautsikt over de omkringliggende områdene og optimaliserer utsikten.

Alle leilighetene er romslige og integrerer kjøkkenet med terrasse og stue. De er alle fullt utstyrt med den seneste moderne teknologien og har et minimalt energiforbruk, ved bruk av høykvalitets termisk isolasjon, lydisolering og solcellepaneler. De 3 soveroms leilighetene har alle store terrasser og er sørvendt. Penthousene har spektakulære terrasser med enestående utsikt.

Ekstra funksjoner inkluderer store bad, fliser, LED belysning, a/c og oppvarmet gulv i bad, krem- farget marmor i alle rom og det beste av kjøkkenutstyr. .


PRISER FRA: € 350.000
Soverom: 3
Bad: 2
Avstand til stranden: 10 minutter med bil
Avstand til flyplass: 45 minutter
Anne: Undergrunns parkering, Bod, Felles svømmebasseng, Heis, Felles hage, Air condition, Oppvarming, Gulvvarme.

hent tvangssalgs lister

 

 

 

 

 

For å få mere informasjon ring:

Tel: 00 34 635545451

Email adresse: gs@for-sale-marbella.com

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

Lav en avtale!

Vi er åpne 7 dager i uken

Vi samarbeider med de beste og de dyktigste advokatene her på solkysten. Vi kan sette deg i kontakt med flere ulike banker og vil arrangere et møte for deg. Våres rykte og image betyr alt for oss og vi vil bruke våre profesjonelle medarbeidere til å veilede og hjelpe deg med å finne den rette boligen for deg. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Hus i Spania - Hus i Marbella

hus i marbellaInnovative Property Spain

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

innovative property