9 NYE GOLF VILLAER
ESTEPONA VEST

KUN: € 240.000 Euros

stuen

newvillas 2

tegninger

golf banen

udsigt til golf banen

udsigt til golf

grund

golf udsigt

poolen

Vi har nøklene til denne leilighet plus mange objekter fra banker som IKKE DELES med andre megler kom direkte og spar penge!  

Tlf: 00 34 635545451 - gs@for-sale-marbella.com

TVANGSSALG SALGS LIST HER!

Følg oss på facebook like oss og følg oss

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

(150m2 VILLA OG 1200m2 UTEAREAL)

KUN: € 240.000 Euros

 

 

Nye moderne villaer Costa del Sol

Valget av moderne design følger de seneste trender innenfor boligmarkedet på Costa del Sol. Villaene er designet slik at de kombinerer den moderne arkitekturen med flotte omgivelser ved golf bane.

Beliggenheten er meget god, da man har gåavstand til det meste, men samtidig får den rolige og fredfylle følelsen, siden villaene er omgitt av et flott golflandskap.

Alle villaerne har et stilrent design med tidløst arkitektur. Husene har store vinduer, som tar inn masse naturlig lys, store soverom og store terrasser. Når det gjelder kjøkkenet kan man velge mellom flere forskjellige layouts. Dette gir villaene et mer personlig preg.

Villaerne fåes i tre forskellige design med 3 eller 4 soverom og svømmebasseng. De minste villaene er på 150m2 og med et uteareal på ca. 1200m2 koster fra € 240,000€ inkludert svømmebasseng.
Kort avstand fra disse boligene finner man Estepona og Duquesa sentrum, begge to med mange restauranter, butikker, lystbåthavn og nydelige strender.

Husene ligger på den vestlige siden av Costa del Sol, ca.55 minutter fra Malaga flyplass.

 

fakta

Priser fra: € 240,000 (150m2 villa), ca. € 349000 (230m2 villa) 
Bo Areal: 150m2
Grunn / Hage: Omkring 1200m2
Soverom: 3
Bad: 2
Undergrunns Parkering: Ja
Avstand til Stranden: 2 minutter med bil 
Avstand til Flyplass: 55 minutter
Utsikt: Golf og fjell og noe havutsikt

 

Be om et nyhetsbrev og tvangssalgsliste her

Ring oss: : 00 34 635 545 451
gs@for-sale-marbella.com

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

Mange av våre beste objekter kommer ikke på databasen og kan ikke sees med andre meglere.


Be om et nyhetsbrev og tvangssalgsliste her!

get bank repossessions nueva andalucia

 

 

 

 

 

 

 

 

Tvangssalgs Spesialister

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Megler i Marbella - Vi snakker norsk

bolig costa del sol

Innovative Property har mange års erfaring med salg av boliger på Costa del Sol området. Vi vil hjelpe deg gjennom hele kjøpsprosessen, og også i tiden etter at du har kjøpt bolig i Spania. Våre ansatte taler norsk, svensk, dansk, engelsk, fransk, nederlandsk og naturligvis også spansk. Vi kjenner alle de beste advokater og banker på Costa del Sol.

Be om et nyhetsbrev og tvangssalgsliste her