Moderne Huse i Marbella

PRIS REDUSERT SOLGT

meisho hills marbella 

meisho hills living room 

kokken

badrom

pool område

terrace

living marbella

soverum

meisho hills om natten

Innovative Property Sl har mange objekter fra banker som vi ikke dele med andre.

Kom direkt og vi kan hjelpe deg med å finne en luksus eiendom og spare penger!

Be om en brosjyre og mere info i PDF-format!

TVANGSSALG SALGS LIST HER!

Følg oss på facebook like oss og følg oss

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

Sierra Blanca

April 2016 nå fra. 870000 euro SOLGT

Luksus hus Marbella

Dette er en luksus kompleks av bare 58 hus på en tomt på 33500m2 i Sierra Blanca en av Marbellas beste områdene. Det er seks veldig ulike og innovative stiler av hus som alle har sine egne subtile fordeler. Alle i huset nyte en lys, åpen og moderne design som gjør det meste ut av omgivelsene med spektakulær utsikt over havet og fjellene. Boligene er bygget med høy kvalitets materialer og med ultra moderne funksjoner. Husene alle kommer med en fjernkontroll som styrer hjemme intelligens system hidro massasjebad, under bakken privat garasje etc.

Sierra Blanca ligger på en høyde ovenfor Marbella som sikre et flott utsikt og lett tilgang til byen og strendene i nærheten.

Prisene på disse husene har nylig blitt redusert for å selge den siste gjenværende lager, noe som gir kjøpere en utmerket mellomlang sikt investeringsmulighet.

For plantegninger og mer informasjon vennligst ring oss eller send oss en e-post .

Be om en brosjyre og mere info i PDF-format!

gs@boligispania.net - tel: 00 34 635545451

fakta om huserne

Boligtype: Villas / Huse

Soverom: 2, 3 og 4

Bad: 2 og 3

Areal: Fra Ca. 200m2 till 400m2

Terrasseareal: Ca. 85m2 - 140 m2

PRISER FRA: € 870.000 (April 2016)

 

fastighetsmaklare

 Innovative Property Sl har også mange objekter som vi ikke deler med andre agenter. Kom direkt og vi kan hjelpe deg med å finne en luksus eiendom og spare penger.

Kontakte Innovative Property direkte for en fremvisning!

 


 

 

 

 

Mange av våre beste objekter kommer ikke på databasen og kan ikke sees med andre meglere.Bed om et nyhetsbrev og tvangssalgsliste her!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

get bank repossessions nueva andalucia

 

Tvangssalgs Specialister

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Marbella - Vi taler norsk

bolig costa del sol

Innovative Property Sl. have built up a good selection of experts that can help our clients remove legal doubts and find the best finance deals. Apart from finding you the best property deals we can help put you in touch with top lawyers and banks that speak your language and can help with conveyancing and finance,.

REGISTER & GET OUR NEW BANK REPOSSESSION LIST HERE!