Supermoderne villas klar om 12 måneder

 

 

 

 

 

BOLIG TIL SALGS MARBELLA

3 Designs


Hus i Spania
Tre designede boliger og tomter tilgjengelige i Nueva Andalucia og Marbella Øst.

Hvorfor kjøpe en gammel villa? Den beste investeringen på Costa del Sol er høykvalitets, tidsriktige, moderne villaer som alle ønsker, men på grunn av at dette er en mangelvare koster de normalt sett godt over en million euro. I forbindelse med en hederlig nederlandsk byggmester har vi tre boliger tilgjengelige som kan være ferdige før utgangen av 2013 hvis du velger en av de eksisterende forhåndsdefinerte plantegningene.

For øyeblikket selges tomter til rekordlave priser i Spania, og luksusbyggevarer har ligget på lager i de siste tre årene med liten omsetning. Vi har funnet et utvalg av gode tomter og den i forbindelse en nederlandsk byggmester som har en god historikk i Spania og på Algarve som kan bidra til å bygge ditt drømmehus.

Vi har tre utforminger og størrelser og en ny villa på for eksempel 260m2 bygget på en 600m2 tomt kan koste så lite som 495.000 €. Større design på 500m2 på større tomter også tilgjengelig til sterkt reduserte priser sammenlignet med hva som er tilgjengelig på markedet.

Vennligst send oss en mail for mer informasjon og mulige tomter!

 

 

 

get bank repossessions nueva andalucia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOOK en avtale med oss nå

Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene.

FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

 

 

 

 

Hus i Spania til salgs

We have the very best partners after many years expereince we know which lawyers or branches of a banks to avoid.. Are business is based on our reputation and we can not carry partners that make mistakes or annoy clients. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

bolig elviria costa del sol

Innovative Property Sl. Etter mange års erfaring har vi tilegnet oss de beste partnerne på Costa del Sol. Vi vet hvilke advokater og banker du bør unngå. Vår virksomhet er basert på
omdømmet vi har i markedet, og vi risikerer ikke bruke partnere som ikke gjør en god nok jobb.

Registrer deg å få vår liste over tvangssalg!

Vi taler norsk