Super moderne leiligheter og penthouse kraftigt redusert

PRISER JULI 2015!


Fra 165,000 Euro - 2 soverum
Fra 195,000 Euro - 3 soverum

Nå ekte bilder fra en av de lavere priset leilighetene

stuen

stuen 2

kompleks

kokken

kokken 2

large pool

small pool

bad

bad 2

vaskrum

indendors pool

 

gs@for-sale-marbella.com - Tlf: 00 34 635545451 

FÅ TVANGSSALG LISTEN HER!

facebook like

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

REDUSERT JANUAR 2015

Moderne Leiligheter

Luksus leiligheter og penthouse drastisk redusert i pris.

Samara Marbella

Disse moderne leilighetene i Marbella med en, to eller tre soverom har blitt redusert av utbyggeren for et raskt salg. Selve leilighetene har en veldig moderne design med åpent kjøkken og materiell og egenskaper som ikke finnes i mange andre nye utbygginger i området rundt Marbella. Nesten alle boligene har svært god utsikt over sjøen og det finnes alternativer tilgjengelig mot sør øst, sør og sørvest.

Komplekset har og innendørs svømmebasseng og spa-lignende arealer med et treningsstudio og massasjerom. Utenfor er de tre hovedsvømmebassengene og et stort jacuzziområde med panoramautsikt over sjøen.

Disse leilighetene ligger i et av de beste områdene i Marbella kalt Los Monteros. Los Monteros er bare fem minutter fra sentrum av Marbella men disse leilighetene er litt lenger unna siden de er i en opphøyet beliggenhet. Los Monteros i Marbella har gode golfbaner (Santa Clara, Rio Real) og flotte strender.

Skriv ut PDF her

fakta :

Type: Leiligheter og penthouse
Soverom: 1, 2 eller 3 soverom
Byggareak: Gjennomsnitt rundt 101 m²
Terrasse: 18 m² - 78 m2

Orientering: Sydvendt
Tilstand: Utmerket
Svømmebasseng: Felles innendørs og utendørs
Sikkerhet: Inngjerdet urbanisasjon, Dørtelefon, Alarmsystem
Parkering: Underjordisk garasje

lokation (ikke addressen bare området)

 

 

Samme eiendommer, men lavere forhandlede priser

Til forskjell fra våre konkurrenter, har Innovative Property vært representert på Costa del Sol i mange år, og i mange tilfeller har vi ikke høye kostnader ettersom vi selv EIER våre egne avdelingskontorer. Vi er ikke medlem i noen europeisk kjede og behøver derfor ikke å betale store beløp i provisjon til et meglerkontor i Stockholm eller en agent i Oslo eller London hver gang vi gjennomfører et salg. Dette gir oss en viss provisjonsfleksibilitet når vi forhandler med eiere, noe som ofte er en av de beste teknikkene for å oppnå en lavere pris. Mange megler som er baseret i nord europa har virkelig ingen boliger og har faktisk aldrig set og oplevede det de prover at selge og de har aldrig motes med alle de norske advokater og skandinaviske bank folk som bor og jobber i spania.

 

 

 

get bank repossessions nueva andalucia

 

 

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

Bolig i Spania - Marbella

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

bolig elviria costa del sol

Innovative Property Sl. Etter mange års erfaring har vi tilegnet oss de beste partnerne på Costa del Sol. Vi vet hvilke advokater og banker du bør unngå. Vår virksomhet er basert på
omdømmet vi har i markedet, og vi risikerer ikke bruke partnere som ikke gjør en god nok jobb.

Registrer deg å få vår liste over tvangssalg!

Vi taler norsk