Helt utrolig luksuriøs og nylig renovert villa i et av Marbellas mest eksklusive område:
PRIS € 2.700.000

Fortell oss hva du leter etter og lad oss sende dig en liste!

Vi har også mange objekter fra banker som IKKE DELES

med andre megler kom direkte og spar penge!  

PLANER & TEGNINGER HER!

Visninger: Tlf: 00 34 635545451 - gs@for-sale-marbella.com

TVANGSSALG SALGS LIST HER!

Følg oss på facebook like oss og følg oss

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet! Nydelig ny villa; bare noen få minutter fra stranden i det mest eksklusive området i vest Marbella.

 

PRIS : €2.700.000 Euro

eneboliger på costa del sol

Vi har nøkkelen til denne villaen og mange andre luksusvillaer som er til salgs i Marbella. Noen boliger deles ikke med andre agenter, så kom alltid direkte til oss og be om en oppdatert liste over flotte villaer til salgs.

Hvis du er i markedet for en luksuriøs villa i et av Marbellas topp boligområder, er dette en ”must see” bolig. Nylig ferdigstilt og villaen har 5 soverom med mange fantastiske designfunksjoner og ligger en kort spasertur fra stranden i det super eksklusive området Guadalmina Baja mindre enn 3 minutters kjøring fra den berømte marinaen Puerto Banús.
Eksklusivt boligområde med nasjonale og internasjonale skoler i nærheten, shoppingområder bare noen få minutter unna. Villaen har vakker og modne hage, stort svømmebasseng med foss. Store terrasser og flott uteområde. Bygget over to etasjer pluss kjeller og underjordisk garasje komplett med bilheis. Alle rommene er ekstremt lyse og romslige med en imponerende entré, fantastisk kino, flere salonger og resepsjonsrom.

En av de største ønskene til nye kjøpere som vil investere i eiendom i Spania, er å bringe utendørs og innendørs områder sammen med bruk av store vinduer og store terrasser, hvor man kan nyte livet utendørs året rundt. I de siste to årene har det vært en enorm vekst igjen i etterspørselen etter eiendommer på Costa del Sol. Med mange meglerfirma som slår sine salgsrekorder måned etter måned. Vi har stor interesse fra franske, belgiske, skandinaviske, sveitsiske og britiske kjøpere. Etterspørselen etter ultramoderne minimalistiske boliger har vært størst, og etterspørselen er så stor at byggherrer og arkitekter nå begyner å bygge små, supermoderne komplekser med luksusleiligheter som har solenergisystemer, bedre isolasjon og andre finesser som tidligere ikke var tilgjengelig på Costa del Sol..
gs@inproperty-spain.com 

Fortell oss hva du leter etter og lad oss sende dig en liste med de beste boliger på email!

gs@inproperty-spain.com

fakta

FAKTA
Pris: € 2.700.000
Soverom: 4
Bad: 4
Tomtareal: 2035 m2
Boareal: 800 m2
35 minutters kjøring til Malaga flyplass
Havutsikt, nær shopping, sjø, golfbaner
Hvitevarer
Privat hage

Spør oss om en liste over lignende boliger, da vi har mange som ikke ligger på vår hjemmeside.

 

Vi har nøklene kontakt oss direkte

 

 

Partnere / Norske Advokater

Cramer Advokater Fuengirola

Agnete Dale advokat Marbella

vogtadvokater

 

 


 

Mange av våre beste objekter kommer ikke på databasen og kan ikke sees med andre meglere.


Bed om et nyhetsbrev og tvangssalgsliste her!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

 

get bank repossessions nueva andalucia

 

Specialister Costa del Sol

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Megler Costa del Sol - Vi taler norsk

bolig costa del sol

Innovative Property Sl. have built up a good selection of experts that can help our clients remove legal doubts and find the best finance deals. Apart from finding you the best property deals we can help put you in touch with top lawyers and banks that speak your language and can help with conveyancing and finance,.

REGISTER & GET OUR NEW BANK REPOSSESSION LIST HERE!