Leiligheter til salgs i Marbella

REDUSERT NÅ: €365,000

leiligheter i benahavismoderne leilligheter spanialuksuriose leiligheter marbellamoderne leiligheter puerto banusleilighet til salgs marbellaleiligheter marbellaleiligheter puerto banus til salgs

FÅ VAR TVANGSLISTE HER!

like oss facebookLike oss / Følg oss

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

Moderne luksus leiligheter

og penthouses redusert

 

Disse luksusleilighetene og penthousene ligger bare noen få minutter fra Puerto Banus, Marbella med bil. Det finnes ikke mange nymoderne leiligheter til salgs i Marbella og områdene rundt Puerto Banus eller til og med på Costa del Sol, noe som gjør disse leilighetene helt spesielle og gjør at de skiller seg ut fra mengden av tradisjonelle spanske hus. Disse superluksusleilighetene ligger på grensen mellom Benahavis og Marbella kommuner, men bare en kort kjøretur 4-8 minutters kjøring til strendene i San Pedro Marbella og Puerto Banus. Benahavis i seg selv er en av Spanias mest prestisjefylte områder med en av de høyeste gjennomsnittlige rikdom per innbygger.

Disse nye moderne luksusleiligheter i nærheten av Marbella har blitt redusert i pris. Komplekset har sikkerhet, innendørs svømmebasseng og spa-område. Disse egenskapene i nærheten av Puerto Banus er ideelle for kunder som ønsker luksus moderne egenskaper som er bare ikke tilgjengelig i denne prisklassen i gangavstand til havnen.

Nøkkelfakta:
2 & 3 soverom
Sydvestlig orientering
Underjordisk parkering
Bod
55 minutter til flyplassen.
8 minutter til Puerto Banus

UDSKRIV MERE INFORMATION

 

Disse luksuriøse leilighetene og penthousene ligger bare noen få minutter fra Puerto Banus, Marbella med bil. Det finnes ikke mange nymoderne leiligheter til salgs i Marbella og områdene rundt Puerto Banus eller til og med på Costa del Sol, noe som gjør disse leilighetene helt spesielle og gjør at de skiller seg ut fra mengden av tradisjonelle spanske hus. Disse superluksusleilighetene ligger på grensen mellom Benahavis og Marbella kommuner, men bare en kort kjøretur 4-8 minutters kjøring til strendene i San Pedro Marbella og Puerto Banus. Benahavis i seg selv er en av Spanias mest prestisjefylte områder med en av de høyeste gjennomsnittlige rikdom per innbygger.

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

 

norsk megler costa del solVil du spare penger med oss & finne en god deal på Costa del Sol? Innovative Property er spesialister til å finne de beste deals, og vi har avtaler med alle banker og vi er alltid på utkikk etter gode, billige og fantstiske boliger. Vi er eksperter på å forhandle og vi vil garantert hjelpe deg med å spare penger.

FÅ VÅR TVANGSSLISTE HER!

Få tvangssalgs liste her!

 

 

 

 

Leiligheter Marbella Spania

Vi sammaerbeider med de beste advokatene og etter mange års erfaring vet hvilke banker vi skal anbefale og hvilke vi skal unnvïke.Business er basert på gode rykter og vi vil fortsette å ha et godt rykte slik vi opprettholder god kontakt med alle våre kunder. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgivnig fra eksperter

golf leiligheter costa del sol

TVANGSALGS LISTEN HER!

VI taler norsk