Øst Marbella

 

Mange av våre boliger deles ikke med andre meglere. Kontakt oss direkte.

Book en visning med oss nå! gs@for-sale-marbella.com

Tlf: 00 34 635545451  Vi taler norsk.

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

får tilsendt bra boliger her!

facebook like

 

Alldeles nydelig moderne leilighet med 3 soverom og 3 bad € 499.000 Euros

Stilfull supermoderne leilighet med 3 soverom og 3 bad i gåavstand (15 - 20 minutter) til den berømte havnen i Cabopino.

Dette er en lys supermoderne leilighet med topp beliggenhet og som har en fantastisk utsikt og bygget i høy kvalitet. Må ikke forveksles med en standard leilighet, da denne leiligheten har masser av ekstra utstyr som elektriske persienner, ekstra dusj, flott utstyrt kjøkkenet , for å nevne noen. Fra stuen, hovedsoverom og terrassen er det fantastisk utsikt over havet og også golfutsikt. Leiligheten ligger bare fire eller fem minutters kjøring fra stranden og den berømte Cabopinohavnen i Marbella . Det er kun 35 minutters kjøring fra Malaga flyplass. Cabopino har en av Marbellas beste strender.

Cabopino er et veldig populært område i øst-Marbella og kjent for noen av de beste strendene i Marbella. Marbella by og Fuengirola er begge ca 15 minutter kjøretur enten sørvest eller nordøst fra Cabopino.

Vi har nøklerne ring oss for en visning nå!

gs@inproperty-spain.com Tlf: 00 34 635545451

Download eller lese våre kjøpere guide her!
fakta:

Pris: € 449.000

Utsikt: Sjø, strand, Panoramisk

Boareal:
Ca. 110m2

Terrasse:
Ca. 28m2

Stranden:
15 minutters gåavstand

Flyplass:
30 minutter med bil

Inneholder:
Overbygd terrasse, egen terrasse, doble vinduer

området  

 

 

 

 

 

 

 

fastighetsmaklare

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

Leilighet i Marbella til salgs

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgivning fra eksperter

vort kontor i Cabopino