Penthouse redusert €55,000 Euros

Miraflores Mijas Kysten

penthouse leilighet til salgs

leilighet til salgs spania

badrom

penthouseleilighet costa del sol

terrassen

utsikten

bolig i miraflores

Book en avtale med oss vi har nøklerne! gs@for-sale-marbella.com -

Tlf: 00 34 635545451  Vi taler norsk.

får tilsendt bra boliger her!

facebook like

 

 

 

FANTASTISK HAV- OG KYSTUTSIKT

PRIS NÅ: 145000 EUROS
REF: R2830706

 
Penthouse Leilighet til salgs Mijas Kysten

Leiligheten ligger i et meget attraktivt område i Miraflores, Mijas Costa som ligger mellom Fuengirola og Marbella. Leiligheten ligger i nærheten av restauranter, flotte badestrender og flere golfbaner. Gode bussforbindelser. Boligen har to terrasser. En terrasse som man kan hyter morgensolen og en terrasse som har ettermiddagssol. Miraflores og Riviera del Sol ligger ca. 25 minutter fra Malaga flyplass.

 Leiligheten kommer fult møblert og utstyrt. Det er bare å flytte rett inn!. Ligger rett i nærheten av Miraflores Golf, kun 10 minutter å gå til sjøen, butikker og restuaranter, Riviera del Sol.

er har vi et nydelig golf penthouse med 2 soverom som ligger ved en veldig populær golf bane, bare 9 minutter fra Puerto Banus og Marbella.

Besøk oss på vårt kontor i Cabopino og få med deg vår nye brosjyre og magasin!t

Download eller lese våre kjøpere guide her!
fakta:

Boligtype: Top leilighet - penthouse

Soverom: 2

Bad: 1

Areal: Ca. 70m2

Terrasseareal: Ca. 80m2

PRIS: € 145.000

området

skriv ut information

 

 

 

 

 

 

fastighetsmaklare

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

gs@inproperty-spain.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

 

Bolig i Spania - Miraflores

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

vort kontor i Cabopino