LUKSUS PENTHOUSE NEDSATT MED HELE € 100.000 FOR ET RASKT SALG
.........3 SOVEROM. Pris: €360.000
Euros

 

 

 

 

HER KAN DU GJØRE ET VIRKELIG KUPP

 

 

Dette store penthouse leilighet i La Cala

har blitt redusert i pris med hele €100.000

Leilighet i La Cala til Salgs

Leiligheten har tre soverom og tre bad fordelt på to etasjer med interne trapper. Penthouset ligger i et luksuriøst golfanlegg med et femstjerners hotell. Den har tre 18 hulls golfbaner, et spa, restauranter og klubbhus. Alle rom har marmorgulv og leiligheten har to store terrasser med panoramautsikt; golf, fjell og sjø.

For en som er glad i golf er dette en leilighetsom bare må sees. Leiligheten ligger ved La Cala Golf Resort bare noen få minutters kjøring til strender i La Cala og til Marbella. Innovative Property er har nøkkel til denne boligen og har også mange andre gode tilbud. Kontakt oss gjerne for mer informasjon og en visning. .

fakta

Type: Leilighet /Penthouse
Soverom:
3
Bad:
3
Byggareal:
140 m²
Terrasseareal:
40 m²
Annet:
Golf, Klubbhus, Restauranter,
Avstand til strand:
9 minutter med bil

bolig i la cala til salgs  

 

hent tvangssalgs lister

 

Partnere / Norske Advokater og banker i Spania

Cramer Advokater Fuengirola

Agnete Dale advokat Marbella

vogtadvokater 

lån i spania DNB bank :::::::bank lån i spania marbella:::::nykredit i marbella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For å få mere informasjon ring:

Tel: 00 34 635545451

Email adresse: gs@for-sale-marbella.com

 

 

Lav en avtale!

Vi er åpne 7 dager i uken

Vi samarbeider med de beste og de dyktigste advokatene her på solkysten. Vi kan sette deg i kontakt med flere ulike banker og vil arrangere et møte for deg. Våres rykte og image betyr alt for oss og vi vil bruke våre profesjonelle medarbeidere til å veilede og hjelpe deg med å finne den rette boligen for deg. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Leiligheter i La Cala til salgs

hus i marbellaInnovative Property Spain

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

innovative property