Penthouse leilighet

9 minutter fra Puerto Banus

 

Book en avtale med oss! gs@for-sale-marbella.com - Tlf: 00 34 635545451 

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

får tilsendt bra boliger her!

facebook like

 

 

Reducert Pris: 275,000Euro
Penthouse Los Arqueros

Her har vi et nydelig golf penthouse med 2 soverom som ligger ved en veldig populær golf bane, bare  9 minutter fra Puerto Banus og Marbella.
Eiendommen har marmorgulv i alle rom, varm og kald airkondition, golfutsikt og en flott, stor terasse. Boligen har også en toppterrasse (solarium). Dette er en bolig med godt utleiepotensial og som kan brukes både til feriehjem eller permanent bosted.

 Los Arqueros Golf, La Quinta og andre golfbaner i dette området tilbyr god utleieinvestering hele året rundt. Her har du veldig travle sommermåneder, spesielt i juli og august fordi det er så nært til Puerto Banus og Marbella. Golf sesongen på vinteren bringer mange golf turister som foretrekker dette området å spille golf.   

Besøk oss på vårt kontor i Marbella og få med deg vår nye brosjyre og magasin!t

Download eller lese våre kjøpere guide her!
fakta:

Boligtype: Penthouse

Soverom: 2

Bad: 2

Areal: Ca. 100m2

Terrasseareal: Ca. 130m2

PRIS: € 275.000

  

skriv ut information

 

 

 

 

 

 

fastighetsmaklare

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

Bolig i Spania - Marbella

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

vort kontor i Cabopino