Moderne leiligheter Marbella 2017

Med solenergie - Priser nå fra: 198,000€

tvangssalg her!

la floresta

moderne leiligheter marbella

leiligheter til salgs elviria

terressan

leiligheter

utsikten

toilet

leilighet

Vi har også mange objekter fra banker som IKKE DELES

med andre megler kom direkte og spar penge!  

PLANER & TEGNINGER HER!

Visninger: Tlf: 00 34 635545451 - gs@for-sale-marbella.com

TVANGSSALG SALGS LIST HER!

Følg oss på facebook like oss og følg oss

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte

 

 

 

 

 

Moderne Leiligheter i Marbella

10 års garanti, Tenis, Golf, Trenings centre.

Pris:198,000€ (2 og 3 Soverom)

 

Hva er det som er så bra med disse moderne leilighetene nær Marbella? Vel, vi kunne si panoramautsikten, eller solenergi, eller moderne design, eller til og med sportsfasiliteter, inkludert en ni hulls golfbane, gymsal og tennisbaner, eller bygningskvaliteten, men det som synes å komme til tankene først er de meget lave prisene indusert av finanskrisen.
I 2004, 2005 eller 2006 var den gjennomsnittlige prisen for en to-roms leilighet i La Mairena området over Elviria i Marbella rundt € 330.000. Så seks år senere ser disse ut som en god investeringmulighet for fremtiden.

Disse moderne leilighetene er ikke perfekte, og noen mennesker blir skeptiske av to grunner: 1. At parkeringsplassene ikke er under tak og 2. at det tar ca 8 eller 9 minutter å komme til stranden med bil. Leilighetene ligger en kort kjøretur til sentrum av Marbella og for folk på jakt etter livskvalitet og moderne eiendommer i Marbella eller en moderne design i Marbella-området så gir disse leilighetene til salgs i La Mairena deg mye igjen for pengene.
Vi har andre moderne leiligheter i Marbella og de ​​omkringliggende områdene.

 

fakta

NØKKELFAKTA:
PRISER FRA: € 198.000 Leiligheter med to soverom

PRISER FRA: € 260.000 tre soverom.
Hvis du er ute etter eiendom til salgs i Elviria eller La Mairenal så har vi et godt utvalg tilgjengelig, inkludert fantastiske tilbud fra banker og nødsalg.

 

 

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

 

get bank repossessions nueva andalucia

 

Nye moderne leiligheter

We have the very best partners after many years expereince we know which lawyers or branches of a banks to avoid.. Are business is based on our reputation and we can not carry partners that make mistakes or annoy clients. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Ekspert Rådgiving

bolig costa del sol

Innovative Property Spain Sl.

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

FÅ TVANGSALGS LISTEN HER!

Vi taler norsk