Fantastisk flott leiligheter til salgs, her får du mye for pengene!

 

REF: B-SO-LQ

skrivut

Mange av våre boliger deles ikke med andre meglere. Kontakt oss direkte.

Book en visning med oss nå! gs@for-sale-marbella.com

Tlf: 00 34 635545451  Vi taler norsk.

får tilsendt bra boliger her!

 

 

 

 

Pris nå kun: €152600 EUROS

 

FANTASTISK INVESTERING GOLFLEILIGHET MED 2 SOVEROM OG TO BAD I DET POPULÆRE LA QUINTA GOLF OMRÅDET, BARE MINUTTER FRA PUERTO BANUS, BENAHAVIS OG MARBELLA


Bildene som er blitt levert fra banken gjør egentlig ikke denne flotte eiendommen rettferdighet og en visning med oss ​​er sterkt anbefalt.

Dette er en eiendom fra en bank og har stått tom en stund og derfor trenger litt oppussing, men ikke for mye arbeid. Leiligheten har beige marmorgulv og matchende bad i marmor og en stor stue som fører direkte ut til en privat hage som er perfekt til nyte lange solfylte dager her på Solkysten.

Det sør/ vestvendte komplekset har vakre hager og to store svømmebassenger.

Kontakt oss for mer informasjon om denne og lignende boliger. Vi arrangerer gjerne en visningtur for deg!

Ikke alle eiendomsmeglere er like. I Spania kan hvem som helst starte et eiendomsbyrå med litt kunnskap om næringen. Da er det svært viktig å velge et etablert byrå med mange års erfaring og gode kontakter både juridisk og økonomisk for å sikre at du ikke bare vises de beste boliger på markedet, men at du også har en pålitelig erfaren agent som kan gi deg råd om din potensielle investering og hjelp med alle trinnene i kjøpsprosessen.

For mer informasjon, kan du gjerne kontakte oss på telefon eller e-post.

leilighet i la cala


PRIS: € 152,600 Euro
SOVEROM: 2
BAD:2
Boareal: Ca. 100m2 + 90m2 terrasse
Avstand til flyplass: 35 minutter med bil
Fasiliteter: Privat hage, heis, garderobe, Klimaanlegg,, parkering.

-
For mer informasjon og avtale om visning kontakt Synnøve eller Gary

gs@inproperty-spain.com Tlf: 00 34 635545451

Download eller les vår kjøpers guide her!

 

 

 

 

 

fastighetsmaklare

 

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

 

Penthouse nettopp satt ned i pris

 

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgivning fra eksperter

vort kontor i Cabopino