Leilighet fra banken kraftigt redusert

Nå: €195,000 - 3 Soverom

 

 

 

 

 

 

FÅ TVANGSSALG LISTEN HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

 

BOLIG TIL SALGS MARBELLA

Moderne Leiligheter

Leilighet til salgs i Calahonda nær Marbella

2006: Over 409.000€

PRIS NÅ: 199,000€

Bolig i Marbella

Dette er en luksus 3 roms leilighet i det eksklusive komplekset Lomas de CASCADAS i den øvre delen av Calahonda. Lomas de Cascadas er en av de høyeste kvalitetsprosjektene i Calahonda hvis ikke det høyeste. Leiligheten har to bad og et stor stue med åpent kjøkken. Denne boligen på Costa del Sol er i et inngjerdet kompleks med underjordisk parkering og frodige tropiske hager og to svømmebasseng. Leiligheten har marmorgulv, air-condition og panoramautsikt over havet. Boligen ligger på sør-vest hjørnet og oppnår maksimalt med sol.

Dette er bare en av de mange boligene fra banken som vi har på Costa del Sol og i eller i nærheten av Marbella. Innovative Property Spain setter sin ære i å fiske ut de aller beste eiendommene fra bankene med gode priser og gode kvaliteter.

PRIS: 199,000 €
Utsikt: Hav og fjell
Byggareal: ca 130m2
Soverom: 3
Bad: 2
Terrassestørrelse: Omtrent 24m2
Parkering: Ja
Bod: Ja
Avstand til strand: 7 minutter

Calahonda ligger 25-30 minutter fra Malaga flyplass og regnes som en svært populær og trygt sted for folk som ønsker å kjøpe en eiendom nær Marbella eller på Costa del Sol. Be om vår liste over hastesalg og vårt nyhetsbrev!

get bank repossessions nueva andalucia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

 

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

Bolig i Spania - Marbella

We have the very best partners after many years expereince we know which lawyers or branches of a banks to avoid.. Are business is based on our reputation and we can not carry partners that make mistakes or annoy clients. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

bolig elviria costa del sol

Innovative Property Sl. Etter mange års erfaring har vi tilegnet oss de beste partnerne på Costa del Sol. Vi vet hvilke advokater og banker du bør unngå. Vår virksomhet er basert på
omdømmet vi har i markedet, og vi risikerer ikke bruke partnere som ikke gjør en god nok jobb.

Registrer deg å få vår liste over tvangssalg!

Vi taler norsk