En av de største turistattraksjoner

på Costa del Sol er Mijas.

Top beliggenhet!

Super investeringsmulighet

 

 

Vi har nøklene til alle disse leilighetene.

Kom direkte for å få den beste prisen.

gs@for-sale-marbella.com - Tlf: 00 34 635545451 

FÅ TVANGSSALG LISTEN HER!

facebook like

 

 

Leilighets priser fra: 130,000Euro

Penthouse priser fra: 175,000Euroleiligheter og penthouse redusert i pris.

Leiligheter i Mijas

Flott mulighet til å kjøpe helt nye leiligheter til en brøkdel av opprinnelig tenkt pris.
Mijas Pueblo er et veldig flott område her på Costa del Sol. En av de største turistattraksjoner Andalucia kan tilby. Landsbyen er vakker med mange restauranter, historiske steder og små, trange gater med koselige butikker. På sommeren har landsbyen tusenvis av besøkende turister fra hele verden. Men det blir stille på ettermiddagen, da turistbussene drar.

Mijas Pueblo har mange restauranter å velge mellom, noen av dem er bygget rett ved klippen med en fantastisk utsikt ned til kysten.

Alle leilighetene som vi selger direkte på vegne av eier har velding romslige terrasser.

Det er store utleiemuligheter når det gjelder disse leilighetene, da det er få boliger her opp i Mijas Pueblo som har undergrunnsparkering. Landsbyen ble bygget før en hadde biler. Alt ble bragt opp med esler.
En annen fordel er at du kan eie et penthouse her oppe til under € 190.000. Så dette er en flott investeringsmulighet!fakta:

Boligtype: Leiligheter og penthouse

Soverom: 2 & 3

Bad: 2 & 3

Areal: Ca.80m2 til 90m2 + terrasser

Terrasseareal: mellem. 4m2 - 150m2

PRISER FRA: € 130.000

lokation (ikke addressen bare området)  

Samme eiendommer, men lavere forhandlede priser

Til forskjell fra våre konkurrenter, har Innovative Property vært representert på Costa del Sol i mange år, og i mange tilfeller har vi ikke høye kostnader ettersom vi selv EIER våre egne avdelingskontorer. Vi er ikke medlem i noen europeisk kjede og behøver derfor ikke å betale store beløp i provisjon til et meglerkontor i Stockholm eller en agent i Oslo eller London hver gang vi gjennomfører et salg. Dette gir oss en viss provisjonsfleksibilitet når vi forhandler med eiere, noe som ofte er en av de beste teknikkene for å oppnå en lavere pris. Mange megler som er baseret i nord europa har virkelig ingen boliger og har faktisk aldrig set og oplevede det de prover at selge og de har aldrig motes med alle de norske advokater og skandinaviske bank folk som bor og jobber i spania.

 

 

 

get bank repossessions nueva andalucia

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

 

 

 

Bolig i Spania - Marbella

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

vort kontor i Cabopino