Moderne nyrenovert leilighet ved Cabopino havn og strand.

KUN: 199000 Euros

leilighet cabopino

leilighet i cabopino

stuen leilighet til salgs i cabopino

kookenet

bolig i cabopino spania

badrom

sovrom

badrom

puerto cabopino

cabopino havn

terrasen

havn i cabopino

 

Book en visning med oss nå! gs@for-sale-marbella.com

Tlf: 00 34 635545451  Vi taler norsk.

får tilsendt bra boliger her!

facebook like

 

Nylig renovert til en høy standard i den ettertraktede havnen i Cabopino.

 

 

 

Dette er en stor totalrenovert leilighet ulik alle andre i dette komplekset. Den må virkelig sees for å bli skikkelig verdsatt. Eiendommen var opprinnelig en stor leilighet med kun 1 soverom, men den har blitt smart omgjort til to soverom. Boligen har et supermoderne preg med åpen kjøkkenløsning. Badet er stort og virkelig lekkert.Leiligheten har varm og kald aircondition og har et virkelig utmerket utleie potensial. Leiligheten er klar til å flytte inn i og havnen, stranden, svømmebasseng og hager, bare noen sekunders gåavstand fra inngangsdøren.

See villas for sale in Cabopino Here!

See apartments for sale in Cabopino here!


Stort potensial som en utleie investering
Cabopino er en topp plassering i Marbella med noen av områdets beste strender og flott marina med mange gode restauranter.

gs@inproperty-spain.com Tlf: 00 34 635545451

 

Download eller lese våre kjøpere guide her!
fakta:

Pris: € 199000

Boareal: Ca. 73m2 pluss terrasse.

Inneholder: Overbygd terrasse, i nærhet av transport, privat takterrasse Kjøkken fullt utstyrt, møbler, hage, felles parkering i kjeller

Felles utgifter: € 110 pr. mnd.

Eiendomsskatt: € 450 pr. år

området  

 

 

 

 

 

 

 

fastighetsmaklare

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

 

Leilighet i Cabopino

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgivning fra eksperter

vort kontor i Cabopino