Leiligheter overtatt av banken til salgs

i nærheten av Puerto Banus og Marbella

Redusert 50%

leilighet benahavisleilighet i spania til salgsbolig frab naken spaniahus costa del solleilighet fra banken spanialeilighet marbellaleiligheter puerto banus

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

-

 

FØR 398,000€ -- NÅ:195,000€

Bankovertatte leiligheter til salgs i nærheten av Marbella og Puerto Banus.
En av tre superluksusleiligheter i en høykvalitets urbanisasjon med vakre hager og bassengområder bare en kort kjøretur fra Puerto Banus og det gastronomiske senteret Benahavis. Disse bankovertatte leilighetene har kvalitetskjøkken med Bosch hvitevarer, underjordisk parkering og en bod. Vi har både sørvestvendte og sørøstvendte alternativer med god utsikt.

Denne leiligheten er en bankovertagelse og noen klienter kan kvalifisere for opp til 100% finansiering når du kjøper dette produktet. Disse bankovertagelsene er bare en kort kjøretur fra Puerto Banus og Marbella

HURTIGFAKTA
SOVEROM: 2
Baderom: 2
INNENDØRS STØRRELSE: 104 m2
TERRASSE STØRRELSE: 34m2
PARKERING: Ja
Bod: Ja

 

 

megler costa del solIVi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

FÅ TVANGSALGS LISTEN HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

Tvangssalg specialister

golf properties marbellaVil du spare penger & finne spesielle deals på Costa del Sol? Innovative Property er spesialister til å finne gode deals,vi har avtaler med bankne og vi er alltid på jakt etter gode objekter til v¨re kunder. Vi er dyktige til å forhandle priser, spar penger med oss!!

REGISTER & GET OUR NEW BANK REPOSSESSION LIST HERE!