2 Leiligheter med 3 soverom

Cabopino havn og strand

Puerto Cabopino Marbella

cabopino strand marbella

leilighet i cabopino

bolig i cabopino

leiligheter i cabopino marbella

badrom 1

badrom

badrom nummer 2

soverom 1 cabopino

soverom 2

soverom 3

pool i cabopino

køkken

leilighet til salgs cabopino

terrassen

utsikt

havnen

strand i cabopino

cabopino

 

Et av Innovative Property`s kontor ligger i Cabopino Marbella.

Book en visning med oss nå! gs@for-sale-marbella.com

Tlf: 00 34 635545451  Vi taler norsk.

får tilsendt bra boliger her!

facebook like

 

FANTASTISK BELLIGENHED

PRIS: 289000 EUROS

 
Leiligheter til salgs i Cabopino Marbella

Vi har to nylig renoverte leiligheter til salgs ved Cabopino havn. Dette er et meget attraktivt område her på Costa del Sol. Dette er ikke Estepona eller Mijas. Dette er i Marbella som har de beste strendene med nydelige sanddyner.
Leiligheten med tre soverom er større enn hva man normalt finner i dette området og vi har eksklusivitet på leilighet. Dvs. At ingen andre eiendomsmeglere har denne i sin portefølje. Så vil man se denne leiligheten, må man ta direkte kontakt med Innovative Property Sl.
begge leilighetene er totalt renovert og er innflyttingsklare, da de er solgt møblert. Cabopino er et område det er lett å leie ut leiligheter, spesielt på sommeren. Utleiepotensiale er meget høy.
Denne leiligheten er over to plan. Alle soverommene har garderober og leiligheten har helt nytt kjøkken og bad. Møblerene er inkludert i prisen.
Innovative Property Sl er hovedeiendomsmegleren i Cabopino og har selvsagt flere boliger til salgs i dette området, så ta gjerna kontakt med oss her på vårt kontor i Cabopino eller på e-mail og telefon for visning.
Cabopino er et området i øst Marbella med noen av de beste strendene på vestsden av Costa del Sol. Selve urbanisasjonen hvor disse leilighetene ligger i er rett ved strand og Cabopino havn, så er selve leiligheten beliggende litt mer usjenert til. Men havutsikten her er dog ikke like bra som ”1st line beach” leiligheter.
Klimaet her i Cabopino er fantastisk året rund og det er mye mer avslappende her enn hvis man sammenligner med Puerto Banus og Marbella som er bare noen minutters kjøring fra Cabopino. Det tar ca. 30 minutter å kjøre fra Malaga flyplass.

Besøk oss på vårt kontor i Marbella og få med deg vår nye brosjyre og magasin!t

Download eller lese våre kjøpere guide her!

See Villas for sale in Cabopino Spain her!

Property for sale in Cabopino
fakta:

Boligtype: leilighet

Soverom: 3

Bad: 2

Areal: Ca. 110m2

Terrasseareal: Ca. 10 m2

PRIS: € 289.000

 

området  

skriv ut information

 

 

 

 

 

 

fastighetsmaklare

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

 

Leiligheter i Cabopino

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

vort kontor i Cabopino