FANTASTISK INVESTERINGSMULIGHET!!

KUN €220000 Euros i Cabopino

2 soverom, privat terrasse, privat hage og privat pool.

st andrews cabopino

køkkenet

køkkenet 2

stuen

badrom

saint andrews cabopino

saint andrews marbella

 

Vi har nøklene til denne leilighet plus mange objekter fra banker som IKKE DELES med andre megler kom direkte og spar penge!  

Tlf: 00 34 635545451 - 
gs@for-sale-marbella.com

TVANGSSALG SALGS LIST HER!

Følg oss på facebook like oss og følg oss

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

udskriv fakta om boligen

 

 

 

Privat hage og privat pool. Inget innsyn, veldig privat.

Leiligheten Cabopino

For KUN €219.900 får man en bolig i Cabopino med 2 soverom, privat terrasse, privat hage og privat pool. Inget innsyn, veldig privat. Dette er absolutt månedens bolig!

Leiligheten ligger i 1. etasje med privat terrasse og hage med en liten privat pool. Leiligheter er nymalt, lys og luftig og har flotte oppgraderte bad. Fra stuen har man direkte adgang til terrassen og hagen med  privat pool.

Komplekset har et stort felles svømmebasseng og et stort grønt areal som er godt vedligeholdt. Mellom bygningene er det gressplen og flotte tropiske planter som gir deg en frisk og sydeuropeisk følelse.

Leiligheten har få minutters gåavstand fra Cabopino havn, som er en hyggelig liten båthavn med en håndfull gode spanske og internationale restauranter. Ved havnen finner man selvfølgelig mange flotte seilbåter. Ved havnen ligger en av de beste strendene du finner på Costa del Sol og på en klar dag kan man se helt til Afrika.

Få minutter fra boligen finner man hele to golfbaner. Disse golfbanene er utfordrende både for den nye golferen og den profesjonelle.
Leiligheten har gangavstand til bussholdeplass. Bussen kjører til både Marbella, Puerto Banus, Fuengirola, Malaga samt de omkringliggende byer.

 

fakta

Type: Leilighet
PRIS: €219.900
Soverom: 2
Bad: 2
Boareal: 95m2
Terrasse: 100m2
Orientering: Sydvendt
Pool: Privat, Fælles
Møbler: ikke møbleret
Køkken: udstyret
Have: Privat og plus fælles
Udsigt: Golf, Have

området  

udskriv

Blog eiendom til salgs Cabopino

Blog om eiendommer i Cabopino

Ring oss: : 00 34 635 545 451
gs@for-sale-marbella.com

 

 

Mange av våre beste objekter kommer ikke på databasen og kan ikke sees med andre meglere.

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

Be om et nyhetsbrev og tvangssalgsliste her!

get bank repossessions nueva andalucia

 

 

 

 

 

 

 

 

Tvangssalgs Spesialister

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Megler i Marbella - Vi snakker norsk

bolig costa del sol

Innovative Property har mange års erfaring med salg av boliger på Costa del Sol området. Vi vil hjelpe deg gjennom hele kjøpsprosessen, og også i tiden etter at du har kjøpt bolig i Spania. Våre ansatte taler norsk, svensk, dansk, engelsk, fransk, nederlandsk og naturligvis også spansk. Vi kjenner alle de beste advokater og banker på Costa del Sol.

Be om et nyhetsbrev og tvangssalgsliste her!